Hisztek a vámpírokban? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
Nagyon megoszlanak a vélemények ezért érdekel és vámpír fan vagyok.2010. febr. 15. 23:53
11/15 anonim válasza:
én hiszek bennük. és meg szeretném tudni hogy valakinek nincs kedve áskálódni egy kicsit utánuk? valaki segít nekem? csak ugy hobbiból mert unatkozom
12/15 anonim válasza:
Semmi bizonyíték nincs rájuk. Kitaláció az egész.
13/15 anonim válasza:
az előttem szólónak üzenem: mielőtt elhamarkodott válaszokat írogatsz nézz utána jobban a vámpíros témának, méghogy nincs bizonyíték. apokríf iratok megerősítették a létezésüket, hogy most vannak e? kérdéses, vitatott dolog...én hiszek bennük kutattam is utánuk eleget...:9
14/15 anonim válasza:
Nem, nincs bizonyíték rájuk. Ha léteznének, az emberiség történelmének során már biztos elfogtak volna egyet. Senki sem látott még sem élő sem holt vámpírt, Nem léteznek
15/15 anonim válasza:
én hiszek bennük!hiszen egészen a bibliától a 20. sz.-ig említés van róluk és szinte minden kultúrában léteznek és am istenre sincs bizonyíték mégis sokan hisznek benne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!