Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hisztek a vámpírokban? Ha...

Hisztek a vámpírokban? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
Nagyon megoszlanak a vélemények ezért érdekel és vámpír fan vagyok.
2010. febr. 15. 23:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én hiszek bennük. és meg szeretném tudni hogy valakinek nincs kedve áskálódni egy kicsit utánuk? valaki segít nekem? csak ugy hobbiból mert unatkozom
2010. jún. 2. 14:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Semmi bizonyíték nincs rájuk. Kitaláció az egész.
2010. júl. 2. 13:46
 13/15 anonim válasza:
az előttem szólónak üzenem: mielőtt elhamarkodott válaszokat írogatsz nézz utána jobban a vámpíros témának, méghogy nincs bizonyíték. apokríf iratok megerősítették a létezésüket, hogy most vannak e? kérdéses, vitatott dolog...én hiszek bennük kutattam is utánuk eleget...:9
2010. júl. 21. 18:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem, nincs bizonyíték rájuk. Ha léteznének, az emberiség történelmének során már biztos elfogtak volna egyet. Senki sem látott még sem élő sem holt vámpírt, Nem léteznek
2010. júl. 21. 22:25
 15/15 anonim válasza:
én hiszek bennük!hiszen egészen a bibliától a 20. sz.-ig említés van róluk és szinte minden kultúrában léteznek és am istenre sincs bizonyíték mégis sokan hisznek benne ;)
2011. máj. 2. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!