Hisztek a vámpírokban? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
Nagyon megoszlanak a vélemények ezért érdekel és vámpír fan vagyok.2010. febr. 15. 23:53
1/15 anonim válasza:
Egy filmes kitaláció aztán ennyi. Ilyen nem létezik:)
2/15 anonim válasza:
Persze közvetlenül a koboldok és a mézeskalácsemberkék mellett.
3/15 A kérdező kommentje:
Elviccelitek a témát ugy látom :)
2010. febr. 16. 00:18
5/15 anonim válasza:
A vámpírok kitalációk és minden egyes világban mások. Alapvető jegyeikben hasonlóak, de több 100 fajta változat létezik.
Te most komolyan elhiszed, hogy létezhetnek? Melyik? A twilight féle b***, az eredeti Drakula, a Vampire szerepjáték klánjai, a m.a.g.u.s.-beli mágikus élőhalottak, vagy Alucard a Hellsingből, aki tetszés szerint tudja formálni az alakját?
6/15 A kérdező kommentje:
Talán hiszek :)
2010. febr. 16. 01:16
7/15 anonim válasza:
Nem hiszek bennünk.
De a vámpíros filmeket csipázom persze a komolyabbakat.
9/15 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy szeretném e ha léteznének.
Ezért nem is hívok be mindenkit az ajtón.:))
Inkább én lennék az.
10/15 anonim válasza:
hinnék benne ha lennének.Bár előfordulhanak furcsa véletlenek a természetben de alapvatőleg ez nem lehetséges szerintem,bár jó lenne ha lennének.Én is szívesen válnék vámpírrá.Szeretem a vápír történeteket de ezt a twilight őrületet nem értem mert nem olyan jó mint mondják. a kérdésre vissza:Örülnék ha lennének és ha mutatnának nekem élőben egy vámpírt aki véren él akkor hinnék benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!