Szerintetek mi a valós oka annak hogy olyan karakterek maradnak ki a Trónok harca-ból, mint Jon Connington és Ifjú Griff (én nem nevezem Aegon-nak), Greyjoy-ok, Lady Stoneheart, Arianne és Quentyn Martell?
A Greyjoy-okat és Grifféket még be lehet hozni a 6.évadban. Mint kiderült pár szereplő az 5. évadban meg fog halni hiába élnek a könyvekben még, szerintem erre azért van szükség, hogy helyet adjanak majd a 6. évadban az új karaktereknek.
Nemrég olvastam egy teóriát miszerint Sansa lesz Lady Stonehearth, nem abban a formában mint Cat de majd ő fogja legyilkolni a Frey katonákat stb ( bár kicsit sántít a dolog, de sose lehet tudni).
Arienne szerepét úgy tűnik Ellaria kapta meg, Quentyn szerepét meg simán megkaphatja Trystan is akár....pl: Myrcella meghal és utána új lehetőségként ott lesz Dany, csak nem úgy sül el ahogy kéne. De akár az is lehet hogy a "sárkányszelídítő" Szürkeféreg lesz...ezt arra alapozom, hogy az előzetesben amikor Missandei megcsókolja az ágyban, a felsőtestén nincs ruha csak egy pici csíkban látszik valami kötésféle....
11. Myrcella még ott van a 9. részben, Trystane kezét fogva, így nem hiszem, hogy Trystane lesz Quentyn. Addigra a Daznakos jelent simán megesik.
Szürkeféreg meg megint szerintem azért nem lesz a "sárkányszelidítő", mert eléggé úgy tűnik az előzetesben, hogy Missandei a holttestét csókolja meg, ami égési sérülésektől mentes.
Szóval szerintem (x3) :D aki kiengedi a másik két sárkányt az vagy Jorah lesz vagy Missandei...esetleg Daario.
De én legvalószínűbbnek Missandeit tartom egyelőre. Szürkeférek (ha halott volt), akkor tuti a veremben veszti életét, valószínűleg az egyik hárpiás nyírja ki. Missandei pedig bosszúból rájukengedi a sárkányokat.
Lehet nem pont fogja, de mintha a végén úgy láttam volna, viszont mellette ül. :D
Ez kiszivárgott forgatási felvétel, Jaime, Doran, Ellaria, Aroh Hotah, Myrcella és Trystane szerepel benne. (9. részes, ha megnézed a videó elején "509" azon az izén.)
Attól ő lenne Lady SH?
Kisujj eredetileg Deres-t akarja visszamegszerezni Sansa-nak a könyvekben is és az előzetesben Kisujj is ott van vele Deres-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!