Trónok harca 5. évad. Mi az isten történt a szereplőkkel?
A comic con-on tettek közzé egy videót az új szereplőkről és hogy kik jàtszák majd őket, Doran Martellt játszó szìnész teljesen rendben van, Trystant jatszó túl öreg, Myrcellàt minek cserélték le? Areo Hotah okés bàr idősebbnek képzeltem volna....de a homokkígyók....totàlis csalódás, kezdjük ott hogy semmi dorne-i beütésük. Na meg hol van Quentin Martell? HOL VAN ARIANNE MARTELL? HOL VANNAK A GREYJOY-OK?
Most komolyan kihagynak ennyire a cselekmény szempontjàból fontos karaktereket?
elnézést ha kicsit nyers voltam, de ez most nagy arcul csapásként éltem meg, ha tényleg ennyi össz-vissz az új szereplők listàja akkor itt ba**tàk el a dolgot....vélemény? :/
Nyugi, engem is. Arianne volt az egyik kedvencem az új szereplők közül és miatta kedveltem meg a Martelleket is.
Nem igazán értem, hogy minek van szükség három homokkígyóra, ha ezzel elveszik Arianne szerepét. Egyáltalán nem tetszik, (Meg ebben hol az értelem?)
Trystane-t egyébként mondták, hogy idősebbnek akarják, mert valami romantikus szálat akarnak vele futtatni Myrcellával. Van egy olyan érzésem, hogy ő veszi át a nővére szerepét a királynőcsinálásban. :S
Egyébként az még elmegy, hogy Oberyn lányainak nincs teljesen dorne-i beütése, hiszen az is számít, ki volt az anyjuk. Csak az egyiknek Elleria az édesanyja, ha minden igaz és ő többnyire hasonlít is.
Még nem tudom, hogy fogom-e folytatni ezek után a sorozatot, de persze belenézek majd, hátha. De így annyira már nem várom. Most kicsit oda a varázs. :(
Szerintem a Dorant alakítót se találták el, nagyon nem. Egyedül Hotahra mondom azt,h oké, legyen, meg a (magyarban nemtom h fordították) "high sparrow" is elmegy.
De én is Ariannét és Quentynt hiányoltam. De lehet,h ők még nincsenek meg vagy megvannak, de még nem mutatták be őket.
De az is lehet,h kihagyják őket, mivel a Bronnt játszó színész nyilatkozta,h a 4.évaddal kezdődően egyre inkább eltérnek majd a könyvektől. És ezt láthattuk is olyan formában,h pl. kihagyták Hidegkezet és helyette azt tették bele,h a dezertőrök elfogják Brannéket, aztán Jonék megölik őket. Vagy,h a Mások elvittek magukhoz egy gyereket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!