Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 5. évad. Mi az...

Trónok harca 5. évad. Mi az isten történt a szereplőkkel?

Figyelt kérdés

A comic con-on tettek közzé egy videót az új szereplőkről és hogy kik jàtszák majd őket, Doran Martellt játszó szìnész teljesen rendben van, Trystant jatszó túl öreg, Myrcellàt minek cserélték le? Areo Hotah okés bàr idősebbnek képzeltem volna....de a homokkígyók....totàlis csalódás, kezdjük ott hogy semmi dorne-i beütésük. Na meg hol van Quentin Martell? HOL VAN ARIANNE MARTELL? HOL VANNAK A GREYJOY-OK?

Most komolyan kihagynak ennyire a cselekmény szempontjàból fontos karaktereket?

elnézést ha kicsit nyers voltam, de ez most nagy arcul csapásként éltem meg, ha tényleg ennyi össz-vissz az új szereplők listàja akkor itt ba**tàk el a dolgot....vélemény? :/

2014. júl. 25. 23:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Azt hogy teljesen máshogy fejjezik be a sorozatot mint a könyvet kizártnak tartom. Hatalmas felháborodás lenne belőle bárhogy is végződjön a könyv.

Épp az ellenkezőjét mondtam én. Hogy akinek a könyvben úgy tűnik fontos szerepe van,az lehet a későbbiekben mégse lesz számottevő. Ezért hagyják ki őket. (Greyjoy-ok,Arianne,Griff-ék,Lady SH)

Könyvbe még csinálhatnak pár dolgot,de mondjuk Victarion nem fogja elvenni Daenerys-t,sőt talán el sem ér hozzá.

Arianne-t passzolom.

Griff-ék meg lehet egyszerűen elbuknak.

És lehet Brienne nem viszi el Jaime-t Lady SH-nak és csak csöndben folytatják a Frey-ek öldöklését.

2014. aug. 11. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!