Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca 5. évad. Mi az...

Trónok harca 5. évad. Mi az isten történt a szereplőkkel?

Figyelt kérdés

A comic con-on tettek közzé egy videót az új szereplőkről és hogy kik jàtszák majd őket, Doran Martellt játszó szìnész teljesen rendben van, Trystant jatszó túl öreg, Myrcellàt minek cserélték le? Areo Hotah okés bàr idősebbnek képzeltem volna....de a homokkígyók....totàlis csalódás, kezdjük ott hogy semmi dorne-i beütésük. Na meg hol van Quentin Martell? HOL VAN ARIANNE MARTELL? HOL VANNAK A GREYJOY-OK?

Most komolyan kihagynak ennyire a cselekmény szempontjàból fontos karaktereket?

elnézést ha kicsit nyers voltam, de ez most nagy arcul csapásként éltem meg, ha tényleg ennyi össz-vissz az új szereplők listàja akkor itt ba**tàk el a dolgot....vélemény? :/

2014. júl. 25. 23:44
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen én is abszolut igy vagyok vele...folyton arról beszélnek hogy nem tudnak annyi mindent belerakni egy részbe mert nem fér el a jàték időben mikor pont ők rakják bele az értelmetlen pàrbeszédeket/ szexjeleneteket stb
2014. júl. 27. 21:09
 12/21 anonim ***** válasza:

10-es

Az nem Martin kigúnyolása volt.

A bogár szimbolizálta magát Tyriont, mivel a Lannister unokatesó is teljesen ok nélkül bántotta a bogarakat.

Az egészet Cerseire értette aki felelőssé tette öt az anyjuk halálért és Joffreyéért, miközben nem ö volt a bűnös. Ugyanezt kapta az apjától, Joffreytól, Sansától és nagyjából mindenkitől. Csak azért mert törpe, mindenki meg volt győződve róla hogy valami rosszat akar.

Ugyanúgy oktalanul undorodva néztek rá, mint egy ember a bogárra. A végén pedig, amikor megkérdezte Jaimet, hogy miért, akkor ő már levágta, hogy Tyrion miről beszél, és azt válaszolta, hogy nem tudja hogy miért ( gyűlöli őt ösztönösen mindenki).

2014. júl. 27. 22:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Rá is lehet érteni, de Martinra is, hogy Martin Tyrion történetében Orson, aki folyamatosan öli a bogarakat, tehát Martin sorra öli a szereplőket, így előrevetítve Oberyn halálát is. Sztem Martinra jobban ráillik.

[link]

2014. júl. 27. 23:21
 14/21 A kérdező kommentje:
De ha Myrcellàt azért cserélték le mert romantikus szálakat akarnak fűzni közé és Trystan közé, akkor miért vàlasztottak fiatalabb színésznőt mint az eredeti? :o
2014. júl. 30. 22:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom, A készítők agymenése. Nem magyarázták meg, mi volt a baj az eredetivel.

De azért Aimee Richardson elég jól reagálte le. :D

[link]

2014. júl. 30. 23:24
 16/21 A kérdező kommentje:
Igen ezt én is làttam :D
2014. júl. 31. 11:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Tényként kezelhető, hogy egyáltalán nem lesznek Greyjoyok (a maradék két évadban sem.) Arianne/ Quentin sem, mivel Trystane Doran örököse. A SandSnakes úgy katasztrófa, ahogy van, a leírásukkal pedig csak fokozták... Kedves Ember, yCercei, Maggy, Varamyr még, akik elvileg várhatóak, de fontos karakter már nem.
2014. aug. 9. 17:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Én ebből csak arra tudok következtetni.(Ha valóban egyáltalán nem lesznek benne a Greyjoy-ok,Arianne és Quentyn,Griff-ék meg még mondjuk Kevan Lannister(bár ő pár részben már szerepelt így őt nem kell ujracastingolni) és ott van Lady Stoneheart(talán őt teljes titokban intézik,mert azért valljuk be ha kitudódna hogy ő újra benne lesz akkor mindenki aki nem ismeri a könyves sztorit fogná a fejét és lesne hogy mivan!?) Lady SH tehát még simán benne lehet, hiába mondták azt páran, hogy olvasták vagy hallották vhol hogy nem lesz benne. Ha bejelentik hogy szerepelne benne az lenne ostoba húzás.

Na szóval amit mondani akarok,hogy ha ezek mind nem szerepelnek majd a sorozatban akkor szerintem a könyvben sem lesznek számottevő karakterek a folytatásban. (Mint tudjuk Quentyn már elbukott,Kevan-t megölik,Jon Connington is meghal előbb-utóbb a betegségében)

Nálam simán sanszos, hogy akár a Griff-eket(Aegon-t is) meg is ölik és ennyi volt a nagy hódításuk.(jöttek és mentek) :D

És mivel a sorozat készítői mindent megbeszéltek már Martin papával,ami a végkifejletet illeti és az addig vezető utat, sanszos hogy a Greyjoy-oknak Arianne-nak se lesz hosszú élete és ezért be se rakják őket a sorozatba.

2014. aug. 9. 18:02
 19/21 anonim ***** válasza:
A könyv és a sorozat teljesen más, D&D a maga útját járja, simán lehet, hogy teljesen máshogy fejezi be a sorozat a történetet, mint a könyv, majd, ha esetleg.... Csak példának: Jeyne Westerling prológussal nyithat majd a TWoW.
2014. aug. 9. 19:01
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen ezt George is mondta hogy attól mert valaki nincs bent a sorozatban még lehet fontos szerepe a könyvekben
2014. aug. 11. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!