Bgfrrzg kérdése:
SPOILER! A trónok harca 4. évadában benn lesz még az a rész amikor Tyrion találkozik Aegon herceggel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 18:18
1/4 anonim válasza:
A spoileres részt nem ártptt volna a kifejtésbe rakni, így még bárki megláthatja.
Egyébként nem valószínű, még majdnem a fele visszavan a harmadik könyvnek.
2/4 anonim válasza:
Majdnem a fele nincs vissza, kb. 400 oldal maradt még. De a találkozásuk még tuti nem lesz benne, max. eljut Pentosba és az ő szálának a cliffhanger-ja az lesz, hogy van egy harmadik "Targaryen".
3/4 anonim válasza:
Igaz,h ez csak az 5. könyvben volt, de mivel már összevissza haladnak a történetben sztem tovább fogják vinni Tyrion történetét is, de nem eddig,h találkoznak. Sztem is csak max Pentosba jut el és befejezik úgy,h Illyrio elküldi őt egy Targaryenhez, aki nem Danny.
4/4 anonim válasza:
A 4. évadban még biztosan nem,de az 5.-ben elvileg már benne kellene,hogy legyen.
SPOILER!
A Királyvári események szerintem mindenféleképpen Tyrion szökésével és Tywin halálával fognak lezárulni. Elég sűrű lesz az a cselekményszál, hiszen még ott lesz Oberyn érkezése, Joffrey és Margaery esküvője, Gregor Clegane és Oberyn párbaja, szóval Tyrion további sorsa 100%, hogy az 5. évadra marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!