Ha nem fogják a bleach-animét folytatni akor elmegyek kinába vagy japánba és szét rugom valakinek a segét! Mert ez nem lehet igaz hogy nem lesz folytatása ez az anime az egyetlen amin nem akarok a végére jutni és ha lesz fojtatása anaknagyon őrűlnék?
Jaj a 73%-os hipster hater. Élete sincs, hagyd a fenébe, kérdező. Ennyit tudnak mondai: a Bleach ismétlődik. Hogy miért? Fogalmuk sincs. De ezt kell mondani. Én a Bleach-en kívül 11 másik animét láttam már, mégse fogott meg egyik se annyira mint ez. A OP is ugyanazon sablon körül forog folyamatosan: új sziget, emberek, háttérsztori, ellenség, barátkozás. Folyamatosan ez megy.
A sablonos karaktereken meg egyszerűen csak nevetek :D Pont ez van az egyik legjobban elismerve, hogy annyira részletesen ki van dolgozva mindenkinek a háttérsztorija, hogy az valami hihetetlen.
A Naruto mostanában pedig önmaga paródiája. Legyünk barátok meg minden fos. Nem baj Obito, h kinyírtál mindenkit, barátok leszünk! Hányás nélkül nehéz végignézni egy részt a Shippuudenből.
Az FMA persze hogy király, hatvan-valamennyi részből nem nehéz jót kihozni, ugyanez a SS arc a Bleachben.
Valószínűleg nem véletlenül lett a Bleach a 2. legolvasottabb manga Japánban 2009-ben. Biztos azért mert tök gagyi, azért szeretik annyian, hát ez nem semmi :D Mindvégig benne volt a top 15-ben. Én egyszerűen nem látom az ismétlődést. Pedig 3-szor néztem végig és mindvégig csüngtem a monitoron. Meg az a pármillió másik ember is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!