Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha nem fogják a bleach-animét...

Ha nem fogják a bleach-animét folytatni akor elmegyek kinába vagy japánba és szét rugom valakinek a segét! Mert ez nem lehet igaz hogy nem lesz folytatása ez az anime az egyetlen amin nem akarok a végére jutni és ha lesz fojtatása anaknagyon őrűlnék?

Figyelt kérdés

2015. febr. 19. 01:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jaj a 73%-os hipster hater. Élete sincs, hagyd a fenébe, kérdező. Ennyit tudnak mondai: a Bleach ismétlődik. Hogy miért? Fogalmuk sincs. De ezt kell mondani. Én a Bleach-en kívül 11 másik animét láttam már, mégse fogott meg egyik se annyira mint ez. A OP is ugyanazon sablon körül forog folyamatosan: új sziget, emberek, háttérsztori, ellenség, barátkozás. Folyamatosan ez megy.

A sablonos karaktereken meg egyszerűen csak nevetek :D Pont ez van az egyik legjobban elismerve, hogy annyira részletesen ki van dolgozva mindenkinek a háttérsztorija, hogy az valami hihetetlen.

A Naruto mostanában pedig önmaga paródiája. Legyünk barátok meg minden fos. Nem baj Obito, h kinyírtál mindenkit, barátok leszünk! Hányás nélkül nehéz végignézni egy részt a Shippuudenből.

Az FMA persze hogy király, hatvan-valamennyi részből nem nehéz jót kihozni, ugyanez a SS arc a Bleachben.

Valószínűleg nem véletlenül lett a Bleach a 2. legolvasottabb manga Japánban 2009-ben. Biztos azért mert tök gagyi, azért szeretik annyian, hát ez nem semmi :D Mindvégig benne volt a top 15-ben. Én egyszerűen nem látom az ismétlődést. Pedig 3-szor néztem végig és mindvégig csüngtem a monitoron. Meg az a pármillió másik ember is...

2015. márc. 29. 22:19
 12/13 A kérdező kommentje:
:)))))) én is ugyan eszt érzem ha anyira szar lenne akkor nem néznék anyian amenyien :) meg hogy sablon karakterek ÉPPPP ez az ami nagy királyság bene hogy akár menyire sablon MÉG ÉS IMÁDJÁK :) és nem azért mert meg hoy ugyan az persze hogy ugyan az de én semlátom bene aszt hogy ugyan az lenne :)) az elejétől a végéig oda voltam érte :) és nem azért mert nem látam azon kivűl másik animét mert pl látam mar a Devil may cry (full metal panick (deaht note ] igaz hogy ezek kőzűl egyik sem hasolit a bleach vagy még nem is ugyan az a stilus lenne de akor is :)) a Bleach egy klaszikus mint a dragon ball Z :)) ezen a 2db animén kivűl nem látam jobat és nem is fogok :))
2015. márc. 30. 02:31
 13/13 anonim ***** válasza:
A Bleachet pont azért szeretik olyan sokan, mert egy olyan anime, ami a nagyközönség számára készült. És az előbb felsoroltak közzül pedig csak olyan animéket mondak a válaszolók, amik ugyanebbe a kategóriába tartoznak, de kedves kérdező, azt el kell fogadnod, hogy vannak olyan kategóriák is, ahol teljesen más hangsúlyúak a történetek és a mondanivaló. Tehát egy olyan ember aki ezeket megszerette, annak már a Bleach persze hogy sz..r lessz, vagy egyszerűen kevés. Ilyen például a seinen vagy a gore kategória pl.: Gantz, Fate/Zero, Steins Gate, Berserk, stb... Ezek nagyrészt mind túlszárnyalják a shouneneket. Végül hogy a kérdésre is válaszoljak: valószínűleg már nem fogják folytatni, a vége elég lezárásszerűre sikeredett.
2015. ápr. 6. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!