Az anime világban akarok élni, mert utálom ezt az egész világot. Valaki tud segíteni?
#1és#2 vagyok még mindig.
Volt vmi videó, most így elsőre nem találtam meg, arról szól emlékeim szerint, hogy ne a problémákon rágódjunk, úgy sem tudjuk őket megoldani, példának azt mondta, hogy vmi számlát pl nem tud kifizetni, akkor ne aggódjon azon, mert úgy sem fogja tudni; meg hogy elfogadtuk az adott sorsot, adott szerepet; és h próbáljunk meg a szép dolgokra koncentrálni, és akkor bevonzzuk a jót. Hogy ne a rosszra koncentráljunk; meg ne arra ami nincs, szal ne arra, hogy hiányzik a boldogság, hanem hogy szeretnénk boldogok lenni. Mert a hiány az rossz; azzal úgy ha arra koncentrálunk, akkor nem fog elmúlni, de hogyha sokat gondolunk valami jóra ,akkor be tudjuk vonzani. Meg van valami kozmikus cuccos, ahonnan kérni is lehet szépen, és akkor hát nemtom; am én nem értek hozzá, csak vmi ilyenek voltak abban a vidiben:)
Pont azért csinálják olyan "tökéletesre" sok animében a világot. Ad valami pluszt ami ebben a világban nincs meg.
Én gyerekként (14-15 évesen) annyira megszállottja lettem a mágiának és egyéb természet feletti erőknek, hogy rengeteg időmet az agykontrollra szántam, gondolván, ha elég magas szinten űzöm csak sikerül alkotni valamit. de ez máig nem sikerült.
Amúgy ezt sajnos el kell fogadni. Ez a mi világunk. Az emberek (legnagyobb része) rossz és romlott.
Utolsó: én Japánba nem Költöznék. Azután a természeti katasztrófa után, Japán nem éppen a legbiztosabb pont a földön (azelőtt sem volt az, de most...).
Továbbra is azt mondom, hogy ha megtalálod a helyed, azokat az embereket, akiket szeretsz, és a célod, másképp fogod ezt gondolni. Talán már másképp is gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!