Mondanátok olyan animéket, amiben már az elején összejön a 2 főszereplő? Folyton olyanokat néztem amikben a végén összejöttek most már egy olyat is akarok látni ahol az elejétől kezdve együtt vannak :3
Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 19:05
2/5 anonim válasza:
Menny már haza a sword art szaroddal , a kérdező olyat kért amiben az ELEJÉTŐL EGYÜTT VANNAK.
A most futó : Sukitte Ii na yo.
Vay a szintén most futó : Tonari /itt majdnem a legelejétől/
Mirai Nikki-ben is 2.rész után együtt vannak , bár ez aaz anime teljesen másről szól , de kérdésedben benne van meert az elején jüönnek össze.
Bakuman /3.évada most fut, Ebben is összejönnek az elején csak kicsit másképp xD/
H2O: Footprints in the Sand
Itsuka Tenma no Kuro Usagi
Sora no Otoshimono
Sora no Otoshimono: Forte
Zero no Tsukaima /Tsundere/
Toradora /Tsundere/
Bakemonogatari & Nisemonogatari
Sekirei
3/5 anonim válasza:
Bokura ga Ita
A többit meg már az előttem szóló :DD
De ha eszembe jut még, akkor írok :)
4/5 anonim válasza:
Itazura na kiss-azt hiszem a 14.részben összejönnek és 25 részes! :)
5/5 Ruánó válasza:
A Golden time nagyon jóó! Én nemrég fejeztem be és imádtam :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!