Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen érzéssel töltött el...

Milyen érzéssel töltött el benneteket, amikor az Ígyjártamanyátokkal utolsó évadát néztétek?

Figyelt kérdés
Már csak az utolsó négy rész van vissza, de már most minden rész után van bennem egy ilyen rossz érzés. :( Hogy vége, nem lesz többet új rész. Imádtam az egész sorozatot, rengeteg jó percet szerzett nekem.
2015. febr. 7. 01:12
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nem nézek ilyen sorozatokat. Tudom, nem vagyok ember. :/
2015. febr. 7. 01:13
 2/12 anonim válasza:
Én csak a 4. évadig láttam, akkor kezdtem el nézni a Dextert, és az jobban érdekelt utána. :)
2015. febr. 7. 01:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Én személy szerint untam, az utolsó pár részt már meg se néztem.
2015. febr. 7. 01:14
 4/12 anonim válasza:
Az elején fasza volt de már nem is tudom mikor néztem utoljára. Elég unalmas lett egy évad után.
2015. febr. 7. 01:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit csalódott voltam az utolsó rész után. Ez tipikusan az a sorozat,amit addig lehetett volna nyújtani,amíg igény van rá.Azon kívül a befejező rész szerintem egy kicsit összecsapott lett.A teljes sorozatban nem derül ki,hogy ki az anya,soha még csak utalást sem tettek a kilétére.Hiba volt még lezárni...
2015. febr. 7. 01:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Sokan azzal jöttek, hogy minek ennyire húzni hogy ki lesz az anya, aztán megunták. Engem az elején sem érdekelt, megszerettem a szereplőket, sokszor a helyükbe tudom képzelni magam. Persze az első évadok voltak a legjobbak, amikor még új volt minden, de azóta is annyi hihetetlen jó eredeti poént toltak el, hogy kár lett volna kihagyni.
2015. febr. 7. 01:19
 7/12 anonim válasza:
ge*i egy érzés
2015. febr. 7. 01:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Remélem olyan lesz mint a "török kezdőknek" c. Sorozat amiből csináltak egy filmet ami teljeen nem arról szólt mint a sorozat.Remélem az ígyjártamanyátokal sorozatból is csinálnak egy ilyet.Egyébként kevés részt látam belőle de emlékezeteim szerint jó sorozat. :)
2015. febr. 7. 01:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Tényleg gáz érzés . nekem is hány kendvenc sorozatom volt aminek vége lett . :,(
2015. febr. 7. 01:35
 10/12 opened paradise ***** válasza:

Már nem volt az igazi és már kicsit inkább munka volt,mint szórakozás,mármint amit csináltak.

A legvége meg...

bleeee

2015. febr. 7. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!