Ki szereti még Nejit a Narutoban?
Figyelt kérdés
Ha szereted miért és mi tetszett meg benne?2015. jan. 11. 20:47
1/16 anonim válasza:
Nekem nagyon nagy kedvencem, es most elegge le vagyok törve, de nem szeretnek spolierezni. Szeretem, mert sokmindenben hasonlit ram. Mar az elejen nagyon birtam, de amióta kikapott narutotol, azota végképp. Kicsit gőgös, de jol áll neki :) tetszik a személyisége, az életfelfogása es meg sorolhatnám órákig.
2/16 A kérdező kommentje:
Ahh igen...én is nagyon sajnálom,hogy... :/ nekem is már az elején megtetszett.Jól állt neki az a gonoszság,de azért örülök,hogy a jó út felé ment. :D Én azt sajnálom nagyon,hogy Tentennel nem jöttek össze... :/
2015. jan. 12. 18:48
3/16 anonim válasza:
Azt én is nagyon sajnalom... A masik meg hogy ez nagyon nem illett bele a Naruto történetébe. Eleje óta azt vártam, hogy Neji megszabaduljon az átka alól.. Ez igy olyan szomorú. Úúgy utalom a foagat. Pontosabban azt, aki ezt a baromságot kitalálta. Meg aki folytatta. :( ( bocsánat az ekezetekert, telefonról vagyok)
4/16 A kérdező kommentje:
Nem szabadulhat meg az átoktól sehogy sem,max ha a főág akarta volna...de amúgy szerintem beleillett a történetbe,mivel Neji feladata,hogy "az élete árán" is meg kell védenie Hinatát és teljesítette is.Meg amúgy is,mikor meghalt, mondta,hogy végre "szabad lehetek".Nem kell úgy élnie mint egy ketrecbe zárt madár. :(
2015. jan. 12. 21:58
5/16 anonim válasza:
En meg nem tartok ott ahol meghal, csak azt a részt lattam( egyesek a képembe nyomtak ). Illik hozza a halála, ha lehet ilyet mondani, de miert pont ő?? En mar egy kulon kis tortenetet elkepzeltem neki a végére :) jo lett volna, ha összejön Tentennel, meg mondjuk rendhagyó módon a klán vezetoje lenne..
6/16 A kérdező kommentje:
Na kíváncsi vagyok,avass be jobban a részletekbe. :) Amúgy nekem is van egy elképzelésem. :) Láttam egy képet,hogy Tenten meg Neji megházasodtak és a gyerekeikkel együtt vannak.Nagyon jó kép. :)
2015. jan. 12. 22:51
7/16 anonim válasza:
Hu,en nagyon szeretem Nejit,egyik kedvencem.Viszont,gonszan jobb volt....igazabol akkor sem mondanam gonosznak.az meg nem volt gonoszsag,inkabb gorombasag.hasonlitott ram,ezert szerettem meg.
Bar szerintem Tenten-nel jobb,hogy nem jottek,ossze,mert nekem nem igazan szimpatikus az a lany.Tenten Lee-vel jobb lenne akkor mar
8/16 A kérdező kommentje:
Igaz,jól állt neki a gorombaság.Amúgy szerintem Tentennel lehet kicsit ellentétek,de nagyon jól megértik egymást,meg volt sok arra utaló jel,hogy bejönnek egymásnak.Leevel semmi,meg szerintem nagyon nem illenek össze ők. :D
2015. jan. 13. 23:00
9/16 anonim válasza:
Tudom,Lee-vel semmi nem volt,de ot sem annyira szeretem.Es Tentent sem.xd ezert gonoltam oket..
10/16 A kérdező kommentje:
:D Akkor szerinted ki illet volna Nejihez? :D
2015. jan. 14. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!