Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Narutoban Nejinek és Kisamenak...

Narutoban Nejinek és Kisamenak miért ilyen "pocsék" halála lett?

Figyelt kérdés
Igazából Nejinek nem is,csak annyi,hogy meghalt és mindenki tovább harcolt,mert "nincs idő siránkozni".Kisame halála pedig elég egyszerű és gyors volt szerintem.Ahhoz képest,hogy más akatsukisoknak milyen hosszú és jól kialakított haláluk volt,pl. Sasori,Hidan és Kakuzu,stb. és ezért furcsa kicsit Kisame gyengére sikeredett halála.
2014. dec. 30. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Kisame halála sztem messze az egyik legjobb volt. A Naruto ninja történetként indult, így hozzátartozik,h feláldozzák magukat a küldetésük érdekében. Kisame elvégezte a küldetését, tehát infókat gyűjtött a megalakuló shinobi seregről, de annak ellenére h lebukott és elfogták, túl sokat nem tudtak belőle kiszedni, mert csapdába csalta Narutóékat, eljuttatta az infókat Obitónak, majd teljesen elpuszította magát,h ne tudjanak az elméjében kutakodni. Épp ezért jegyezte meg Gai is,h annak ellenére,h Kisame ellenség volt, tökéletesen végrehajtotta a küldetését és ez becsülendő. Szal sztem Kisame halála simán belekerülne egy top10 listába, de akár top3-ba is.

Neji pedig nagyon hamar egy teljesen szükségtelen karakter kell és vki ismertnek is megkellett halnia a "háborúban".

2014. dec. 30. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
*karakter LETT
2014. dec. 30. 15:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz,de nagyon gyorsan kiütötték Kisamet,pedig erős és kicsit értelmetlen a gyors halála.Neji halálát szerintem meg jobban meg lehetett volna csinálni,ha már mindenkinek ilyen részletes kidolgozás jutott a halálánál,akkor neki is lehetett volna,de ami volt az nagyjából semmi.Alig van visszaemlékezés,pár szó és ennyi.
2014. dec. 30. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát azért annyira gyors nem volt Kisame halála, elég sokáig kihúzta. Obitót és Zetsut leszámítva ő volt az utolsó életben maradt Akatsukis. Az meg érthető,h a végén úgy tűnt,h könnyedén kiütötte őt Gai. De ha belegondolsz először könnyedén legyőzte a KillerBee-t és a 8farkút, de mivel az volt a küldetése,h behatoljon a faluba, ezért belebújt a Samehadába, ami folyamatosan szívta el a chakráját. Mikor kimászott belőle látszottak a bordái meg a csontjai úgy leszívta a Samehada, és annak ellenére,h utána elszívta mások chakráját, kétlem h akárcsak az eredeti állapota közelébe is került volna, plusz a Samehada sem volt nála.
2014. dec. 31. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor is elég gyors volt,meg könnyed kiütés Gai részéről.Ahhoz képest,hogy ő sokszor jelent meg,meg az akatsukisok közül először Itachival ők jelentek meg.
2014. dec. 31. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!