Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A kárhozottak királynője című...

A kárhozottak királynője című filmben mit csinál Lestat és Jesse repülés közben? És miért ment Jesse a koncertre és miér volt ugy kiakadva amikor Lestat azt mondta Akashanak hogy szereti? Miért olyan romantikus film ez ha egy csók sincs köztük?

Figyelt kérdés

2014. dec. 26. 01:24
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Az a film egy baromság. Inkább olvasd el a könyvet.
2014. dec. 26. 11:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom a filmmel, Lestat is irto helyes benne csak ezeket nem értem :)
2014. dec. 26. 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a könyvet olvastam előbb. Az zseniális. A filmet megnéztem és... Inkább hagyjuk. Abban sok olyan kérdéses dolog van, hogy még a könyv ismeretében sem tudom a választ. Az összes kérdésedre benne van a válasz a könyvben, túl hosszú lenne elmagyarázni, kb 20 oldal. Ez a film nem romantikus, alapvetően dráma lenne, csak nem úgy sikerült... Az a film egy nagy rakás *cenzúrázott, helyette: végtermék*. Amúgy igazából Jesse-nek semmi köze Lestathoz, az csak a film gyenge próbálkozása volt, azért olyan értelmetlen.
2014. dec. 28. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!