Babylike kérdése:
Hobbit 3 Az Öt Sereg Csatájában ki az öt sereg?
Figyelt kérdés
kik harcolnak egymás ellen?
1 hobbitok
2 emberek
3 tündék
4 orkok
5 ????
2015. jan. 5. 09:07
2/8 anonim válasza:
*Meg nem is hobbitok, hanem törpök.
3/8 anonim válasza:
emberek (Bard vezetésével), tündék (Thranduil vezetésével), törpök (Thorin vezetésével), angmari orkok és Kékhegységi orkok (ők két külön sereg volt!)
4/8 anonim válasza:
A könyvben törpök, emberek, tündék, orkok és wargok. A filmben a wargok helyett kb a néző dönti el, hogy a másik orksereget vagy a sasokat tekinti ötödiknek.
5/8 pisti 66 válasza:
a 3 as nak van igaza!!én pénteken nagykanizsán 19.30kor megnéztem és nagyon jo volt .valaki nem tudna számolni az orkokbol 2 sereg volt
6/8 anonim válasza:
"valaki nem tudna számolni az orkokbol 2 sereg volt"
Csak egy a baj, az eredeti történetben, a könyvben is öt sereg csatájaként emlegetik, márpedig ott szó sem volt sem Azogról, sem másik ork seregről. Ez a történetszál (sok más részlettel egyetemben) csupán a filmben létezik.
Az ötödik sereg természetesen Szélura Gwaihir vezette sasok, akik szintén értelmes lények, nem pedig egyszerű nagyranőtt madarak (kár hogy ebből a filmben nem sok jön át).
7/8 anonim válasza:
Ork
Ember
Tunde
Törp
És egyéb lények. Bármit ide gondolhatsz hobbit, mágus, sas stb....
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok masik verzió
Thorin torpjei
Bard emberei
Thranduil tündéi
Azog orkjai
Dáin törpjei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!