Egyetértetek Tauriel megjelenésével a Hobbit filmekben?
Figyelt kérdés
A könyvben ez a karakter nem szerepelt, a filmben viszont elég sokszor feltűnt. Szerintetek érdemes volt beletenni?2014. dec. 30. 17:46
1/4 anonim válasza:
Hát semmi nem történt volna, ha kihagyják. Mondjuk akármelyik törpöt hagyták volna ki, az se tűnt volna fel. Annyira unalmasan és rosszul lett megcsinálva ez a 3 film, hogy hiába nyújtották, a karaktereket magukat nem ismertem meg.
2/4 anonim válasza:
Szerintem jó h belerakták Taurielt meg Legolast :3
Viszont tényleg nem történt volna semmi azzal h kihagyják őket....leszámítva néhány apróságot.
Sokkal jobb így h Leg nyírta ki Bolgot és nem Beorn.
Ugy érzem neki sokkal naobb ellentéte volt mint Beornnak.
Beornnak Azoggal volt "viszonya" de ő már rég meghalt (Móriánál)csak Peter Jackson kicsit máshogy gondolta ezt.
Nekem naon tetszett a film de mindenkinek más az ízlése.
Kedves válaszoló viszont azt naon megnézném h te h csinálnád meg. Bocsi h így kifejtettem. Nem tom mennyire passzolt a kérdéshez ez. 😕
3/4 anonim válasza:
Erdemes nem is kicsit szerintem qrva jol nez ki :DD
4/4 anonim válasza:
Először nagyon nem örültem egy ilyen újonnan kreált karakternek,mikor először olvastam,hogy benne lesz a 2.,3. filmben.Aztán végül is nem lett volna vele bajom,ha nem erőszakoltak volna bele a filmbe egy nyomorult törp-tünde szerelmi szálat...Értem én,hogy kismillió ponton változtattak a könyvbeli történéseken,de ennyire nagy hülyeséget nem kellett volna belerakni...Pedig nem lett volna rossz karakter,bár helyette több időt szánhattak volna a törpökre,ha már róluk szólna a film főként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!