Legolas ott lesz az Öt Sereg Csatájában?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 23. 13:58
1/3 anonim válasza:
Eredetileg nem kéne neki, de valószínűleg ott lesz a filmben.
2/3 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy ott lesz.
Előzőnek: Abból hogy a könyv nem írja, hogy ott volt még nem következik, hogy nem volt ott. Igen is van keresnivalója az öt sereg csatájában, elvégre a Bakacsinerdőben élő erdei tünde, akik a részt vettek ebben.
Nem értem miért problémáznak egyesek azon, hogy a könyvben nincs se Legolas se Tauriel. Az előbbiről leírta Tolkien hogy innen jött az utóbbi meg egy szimpla tündenő. Tolkien nem írt egyről sem hát kitaláltak egyet, nincsen ezzel semmi gond. Viszont ha a karaktert magát kritizálják, amilyennek ábrázolják őket a filmesek, az már más tészta, akkor egy szavam sincs, olyan problémám nekem is sok van.
3/3 anonim válasza:
Én ugyan nem kritizáltam semmit, nem kell rémeket látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!