Valaki összefoglalná nekem, hogy mi volt a VV-ben?
17-én este láttam utoljára.
Elutaztam, valaki nagy vonalakban leírná a történéseket??(akár üziben)
Hálás lennék, mert neten nincs fent normál videó ha jól láttam.., csak ilyen fél-2 percesek :(
Azt tudom, h Dani legyőzte Renit (az appon lättam), de pl a százalékot sem tudom.
Légyszives,aki nézi, szánjon rám pár percet :)))
UI. Kellemes ünnepeket!
rtl.hu/most/rtl2
itt fenn van az összes adás, de a VV honlapjáról is elérhető
Dani visszament 73-27-tel, kezd a két csapat közeledni egymáshoz: Dennisék összetaktikáznak Edináékkal.
Laci és Zsuzsa kerülgetik egymást, amin Edina és Dani ki van akadva. Ezen megy napok óta a vita. Csók is volt Laci és Zsuzsa közt, de Laci kezd észhez térni, vissza fog csapódni Edináékhoz. Zsuzsát kidobta a CTBT.
Robin magára tetette a jeleket.
És mi a helyzet Fannival? Mnem vár babát?
Miért akart Robin parbajozni?
Miért Ádámot hívta ki?
Most mi a helyzet a C.BT-vel??:)
Köszönöm!
Nem vár, kamu volt, igazából Fanni is elszürkült, vannak beszólásai, de alig mutatják, néha veszekedik Denisszel, néha szexelnek, ennyi.
Robin ki akarja próbálni, milyen erős. Ádámot azért hívta ki, mert kb. egyenrangúnak tartja magával. Szerintem kinn marad Robin.
A CTBT feloszlott, Zsuzsára haragszik Dani és Edina is, mert Zsuzsa kikezdett Lacival, csak Laci kivágta magát, Zsuzsa nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!