Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki összefoglalná nekem...

Valaki összefoglalná nekem röviden az Egyszervolt, hol nem volt 2. évadát?

Figyelt kérdés
Nem azért mert nem láttam hanem mert nem emlékszem rá,és nincs kedvem újranézni az egészet,ezért kérdezem.Ha lehet tényleg röviden.

#tévéműsor #rövid #összefoglalás #Egyszervolt hol nem volt
2013. aug. 30. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. aug. 30. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Emma meg Hófi visszakerülnek az elvarázsolt erdöbe, ott találkoznak mulannal aurorával meg hookal és corával. Storybrookkal úgy kerülnek kapcsolatba, hogy álmában auror meg henry egy tüzes szobában tud beszélgetni. Hosszas tekergés után egy varázskúton keresztül visszajutnak. Eközben anyja könyvével regina visszaszerzi varázserejét majd rumplestilckin visszahozza a mágiát. Aki viszont átlépi a városka határát az elfelejt mindent. Így jár belle is. Strybrookba megérkezik egy csávesz aki régen itt volt az apjával és korházba kerül. Kiderül h le akarja buktatni öket és összejátszik tamarával aki emma volt pasija. Röviden ennyi
2013. aug. 30. 20:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi választ!:)
2013. szept. 6. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocsi ezt jol megírtam. XD tamara nem emma volt pasija csak emma volt pasijának bnöje
2013. szept. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!