En egy nagyon ijesztö szellemes filmet szeretnék megnézni, csak az a baj, hogy meg ilyennel nemtalálkoztam. Tudnátok nekem segiteni? Amiket eddig láttam sajnos nem féltem egyiktöl sem.
Hát jól van persze ők jobban tudják, hiszen ők élték át, én csak ilyesmikre is szoktam gondolni. :) Meg mondjuk általában minden pletykának van alapja, vagyis ha régen is ezt állították, annak biztos vokt valami oka, meg ott vannak ugye a filmek, amiknél mindig mondják, hogy megtörtént események alapján dolgozták fel stb.. Most amúgy nagyidékról eszembe jutott egy nagyon kedves sorozat ami közel állt a szívemhez, Mcleod lányai volt a címe, régen anyumékkal mindig néztük :) és az egyik részben az történt, hogy az egyik lánynak a férje meghalt, :( és mikor a lány sírva szorongatta a kisbabájukat, valami fuvallat szerűség ment be a szobába amitől a lány úgyérezte, hogy a férje simogatja az arcát, és erre ő egyből a nevét mondta, csak mikor kinyitotta a szemeit, akkor döbbent rá újra, hogy a férje már nincs vele. :( Szóval átérzem milyen érzések lehetnek ilyenkor az emberben. Tudod nekem sajnos már nem élnek a szüleim, saját tapasztalatból is mondhatom, hogy ez nagyon rossz érzés, de én is azért valahol mégis érzem azt, hogy anyum mindig vigyázni fog rám. Te amúgy ha tehetnéd, változtatnál a múlton?
Hm, hát öltözz fel melegen. :)) Én is sok féle filmet megnézek amúgy, mesélj mik az igazi kedvenceid? :) Huuha, hát ilyenről még nem is hallottam, hogy visszamenni az előző életünkbe? Ez nagyon érsekesen hangzik. :) Hogy kell ezt elképzelni? Valami jós segít ebben vagy hogy? Jaj külömben szeretném megkérdezni ha nem baj, hogy te külföldön laksz amúgy? Jóéjt. :)
Nagyon de nagyon sajnálom a szüleidet!Neharagudj nemtudtam.:(
Nagyi sokszor érzi hogy mellette van az anyja csak milyen érdekes h nemtudtak egymással beszélni,csak érezni azt h ott van mellette.Amugy épp most néztem a Csillagok között című felfedező filmet és ez nagyon megfogott.A föld-gravitáció stb ... Nagyon nagyon sok filmet szeretek.Az útvesztőt néztem valameik nap,az is nagyon bejött,szóval azért nem vagyok én annyira horror megszállott.:) De a dráma+misztikus stb... sorolhatnám,megnézek sok mindent.:)Az ördögűzéstől kezdve.:D A vissza menni az előző életbe fogalmam sincs h működik,de meghallgatnam azert h is folyik az ilyen.:) Szerintem azert ezt komolyabb emberek csinaljak.Te milyen filmeket szeretsz???:) Nemgond h megkérdezed h én külföldön e lakom.Szlovákiában élek igen,közel a magyar határhoz,ezért is tudok ilyen jól magyarul.:) Te hol laksz ha nemgond.:) Neked is joejt.:)
Ugyan semmi baj, nincs ide írva a nevem mellé, hogy mik történtek velem, ahogy senkinek sem, ezért szeretek ilyen oldalakra járni, így mindenki csak annyit tud meg rólam, amennyit szeretnék. :) De kedves tőled hogy ezt írtad. Hm hát igen ez ismerős, én is folyamatosan érzem anyum jelenlétét, :) és ennek nagyon örülök, csak nem látom őt már, de a szívemben mindig itt lesz mert sosem felejtem őt el.. Am hu ezek a fajta filmek nagyon magával tudnak ragadni, és azthiszem láttam is mindkettőt, :D bár biztos csak a másodikban vagyok. :) Láttad már a Végjáték címü filmet? Ez is hasonló, de nagyon jó film. Visszatérve az ördögűzéshez, még az ez előtti dolgok amikről beszéltünk, ahhoz vezettek, hogy ilyenről álmodtam :D a szomszéd nő kiabált be hozzánk, de úgy ordítozva, mindenféle fura nyelven, mintha hívta volna a gonoszt :0 nagyon kész volt, és ahogy kinéztem az ablakból, azt láttam, hogy mintha szívta volna magába villámokat vagy nem tudom. :D Durva volt, majdnem megijedtem. :) Amúgy én is minden filmet megnézek szinte, de leginkább azokat szeretem, amikbe azért belecsempésznek egy-két poént is, még ha horror akkor is, mert nagyon szeretek nevetni és vidám lenni. :) Sok kedvenc filmem van, ilyen pl a Doom, Holnapután, imádom a katasztrófa filmeket meg azokat amik természetben játsszódnak, :) akkor még a Vissza a jövőbe is nagy kedvencem, ilyen viccesekből pl a Trancsírák, Nagyfiúk, :D Kamu zsaruk, érzelmesebbekből pedig a Szakítópróba, Hachiko története, A szerelem csúf, és még nagyon sok van, mindent szeretek aminek jó a fonala. :) Hm értem, én is belekukkantanék azért az előző életembe, mert az ilyen időutazós filmek nagyon kíváncsivá tudják tenni az embert. :) De ha már a jósoknák tartunk, te mit gondolsz a horoszkopókról? Sejtettem amúgy hogy nem itteni vagy, túlságosan kedves vagy az itteniekhez képest, :) én amúgy Baranya megyében lakom. :) Na és esetleg az a tudat nem rémisztene meg, hogy ha változtatsz a múlton, elúszik a mostani életed? Engem ez nagyon zavarna és lehetséges hogy ha odakerülnék, nem tenném meg, még ha nagyon fájna akkor sem, mert kitudja akkor mi más fájó dolgok törtènnének a jelenben. Szóval nem tudom mit csinálnék ha ilyen helyzetbe kerülnék, mert már egy kis apróság is annyi mindent megtudna változtatni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!