Milyen a Gravitáció című film szerintetek 3D-ben nagy képernyőn, vagy moziban?
Figyelt kérdés
Mert szerintem élmény, nekem legalább is a torkomban dobogott szívem...... :)2014. okt. 28. 19:03
1/4 anonim válasza:
A film eléggé elfuserált lett.
Számomra 2d- be nem volt nagy élmény és szerintem, nem is dobott volna rajta ha 3d-be nézem..
2/4 anonim válasza:
Egy szemét amit látvánnyal és jó színészekkel adtak el.
Még IMAXban láttam, rég nem baszott fel így film. Én nagy elvárásokkal ültem be a moziba, mivel ez lett volna "az év/évtized/fszomtudja filmje". Nekem inkább az év csalódása volt. Eszméletlenül túlértékelt. Az a kicsi "sztori"(-nak nevezett valami) ami benne van is kiszámítható. A látvány miatt megkapja tőlem a 2/10-et. Láttam már én már szar filmet a moziban bőven, de most átbaszva éreztem magam. Legszívebben visszakértem volna a jegy árát, dehát ez nem amerika...
egy rakás ürülék
3/4 anonim válasza:
Megéri a 3D. Egy látványmozi, egy tény és való, de az Avatar hibájától mentes, bevallja, hogy "kérem szépen, itt nincs történet, de élvezz a gatyádba a látványtól!".
4/4 A kérdező kommentje:
3,3 ott a pont!!!! :D
2014. okt. 29. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!