Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Gravitáció...

Mi a véleményetek a Gravitáció c. filmről?

Figyelt kérdés
Milyen film? Érdemes megnézni?

2014. júl. 2. 15:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát, én megnéztem, és mondhatom, nem nagy durranás. Nem volt rossz, de nagyon jónak sem mondható.
2014. júl. 2. 15:15
 2/11 HalkHogen ***** válasza:
Látványfilm. Faék egyszerűségű forgatókönyvvel, remek fényképezéssel és zenével. Ha kimarad az életedből, semmit se veszítesz.
2014. júl. 2. 15:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Látványt, izgalmat kaphatsz ettől a filmtől, nem bonyolult cselekményeket és jellemábrázolást. De őszintén szólva én inkább megnézek egy ilyet, mint egy Transformerst, Vasembert vagy Amerika kapitányt.
2014. júl. 2. 16:29
 4/11 Kill The Sexplayer ***** válasza:
Persze, ennyi erővel a 2001: Űrodüsszeiára is mondhatnánk, hogy látványfilm.
2014. júl. 2. 17:24
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Látványorgia,de unalmas történet.
2014. júl. 2. 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Érdemes, mert mindenkinek más az ízlése. Attól, hogy nekem nem jött be, neked még tetszet. Én már jártam hasonlóan. Nem tetszett a körbeugrált film, de a szídott annál inkább.
2014. júl. 3. 11:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Legjobb....
2014. okt. 28. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Túlértékelt, unalmas, lapos. Az első 15 perc csak izgalmas, utána szinte csak magában beszél a csaj és hát a vége mi lenne? Visszajut a földre... Kiszámítható, unalmas. Az ember várná a csattanót, valami olyasmi izgalmat, ami a trailerben volt, helyette csak egy nő rémesen unalmas nyavalygása és kétségbeesése van. Sose kapom vissza azt a másfél órát, amit elpazaroltam rá. Legjobb esetben is egy pont a 10-ből, de csak az első kicsit izgi negyed óra miatt.
2015. nov. 7. 19:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Ahogy te is unalmas vagy, kedves 8-as. Majdhogynem ide copy paste-elted a véleményed egy másik topciból.

Egyébként pedig kérdezném a fanyalgóktól, hogy mondják már meg, hogy a mai nagy, világsikerű közönségfilmek közül melyik az, amelyik nem "kiszámítható"? Szinte egy sincs, amelyikben ne a jó győzedelmeskedne a rossz felett, ne halna meg azért a jó oldalról is valaki, vagy ne a sírból kelljen visszahozni a reményt, hogy sikerül az, aminek sikerülnie kell. Ezek mind olyan filmek, ahol a látvány, az akció, a történet szövése, a kalandok nyújtják a pluszt a többi hasonló filmhez képest.

Tehát lehet siránkozni, csak ne úgy, hogy "jaj, de kiszámítható!", mert az nagyon snassz és nem hiszi el senki.

2015. nov. 9. 10:54
 10/11 HalkHogen ***** válasza:
A koncepciód ott hibádzik szerintem, hogy ezt a filmet a mai, világsikert arató közönségfilmekhez viszonyítod. Így nézve ez nem rossz film. Ha egy mai, (szerintem) jó filmhez viszonyítod (A vadászat, Leviatán, Anyai szív, de akár: Ex Machina, Időhurok), akkor ez a film igen gyenge. Márpedig ne a gyenge filmeket tegyük meg mércének. Vagy a világsikert. Vagy a közönségfilmet.
2015. nov. 10. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!