A Transformers 1,2,3,4 története összefügg, és elölről kéne megnézni, vagy az újra lehet menni egyből moziba? És mi a véleményetek a filmről, milyenek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 03:15
1/3 anonim válasza:
Ugyan az. Pi csák, autók, bumm bumm, pi csák, még több pi csák, és még egy kis bumm <3Michael bay<3 Amúgy igen összefügnek.
2/3 anonim válasza:
Persze, egymás folytatásai, de egyáltalán nincs szoros kapocs köztük. Sőt, a történeteik több helyen szinte ellent is mondanak egymásnak.
A mostani az előző filmet követi történetileg, de totál új a felállás, amit nyilván el is magyaráznak majd benne, hogy mindenki képben legyen.
Ami a véleményemet illeti, nekem az első nagyon tetszett, de évek óta nem láttam, és sanszos, hogy ma már nem bírnám annyira.
A második az egyik leggyalázatosabb film, amit ismerek. Nincs rá szó, hányadék, pedig nagyon vártam anno.
A harmadik sem volt valami jó, de nézhető. Az eddigi hírek szerint a negyedik is ilyesmi lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint a kettes jobban tetszett, mint az egyes. De ez a Megan Fox oke, hogy rohadt jó csaj, meg jó nezni az arcát, de sokszor csak fut a gyerek után, mint egy pincsi. Holnap jön a harmadik.
2014. jún. 26. 02:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!