Mi a véleményetek a Gravitáció c. filmről?
Figyelt kérdés
Milyen film? Érdemes megnézni?2014. júl. 2. 15:13
11/11 anonim válasza:
9#-es, igen lehet, hogy nem én vagyok a világ legizgalmasabb embere, de ezen a filmen kis híján bealudtam. Jó, oké, látványfilm, mert mit tudom én utána megy a kamera a csavarnak, de ez annyira nem nagy durranás önmagában. Nekem kellett volna bele egy kis fordulat. Egyébként igen, igazad van, valahol minden film kiszámítható, de ez túlságosan is az volt. Végül pont időben jutott vissza, ahogy azt senki se gondolta volna és természetesen nem akart megfelelően működni az űrutazó izé, de persze végül egy ügyes trükkel, vagy pár jó gombbal megoldja és persze visszajut a Földre karcolás nélkül. Egy igai film attól film szerintem, ha a néző a legutolsó percig is akár ne tudja mi fog történni és szinte tűkön ülve várja, hogy mi lesz a következő jelenet. Én végig csak azt éreztem a film alatt, hogy hiába vártam a "csodát", amikor a film megadja amire a néző vágyik, mégse kapja meg és végül ott marad kiéhezve, 1,5 elpocsékolt órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!