Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem túlértékelt...

Csak szerintem túlértékelt film a Gravitáció?

Figyelt kérdés
Ma Dvd-n néztem ebből a filmből 30 percet, de nekem nem tetszett, unalmasnak találtam. Nem értem miért tartják ezt olyan nagyon jó filmnek.

2014. febr. 15. 14:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%

Botrány, ugye? Az emberek miért nem lehetnek olyan robotok, akiknek csak egy ízlésvilág van beprogramozva... Nem is értem.

De legalább nem lennének ennyire hülye kérdések.

2014. febr. 15. 14:03
 2/15 anonim ***** válasza:
33%

Nem, én is nagyot csalódtam.

Őszintén, én kurrvanagy elvárásokkal ültem be a moziba (nem sokszor adok pénzt egy filmért), és film és scifi rajongóként nem azt kaptam, amit vártam, hanem egy nagy rakás szart.

2014. febr. 15. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
33%
az avatar-hoz hasonlóan ennek a filmnek is minden a látvány. dvd-n nem is érdemes megnézni és moziban is csak a 3D miatt
2014. febr. 15. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
#3: Az Avatarnak legalább (ha nem a legeredetibb is) volt egy elfogadható, nézhető sztorija. Na ennek semmi, csak egy másfél szinészes keringés az űrben.
2014. febr. 15. 14:50
 5/15 A kérdező kommentje:
Első ki kérdezett téged? Normális válaszokat kérek. A többieknek köszönöm a választ. Igazatok van ennek a filmnek semmilyen története sincs.
2014. febr. 15. 15:33
 6/15 A kérdező kommentje:
Véleményeket kérdeztem. Hogy ha valaki írt volna olyan választ tetszik neki ez a film és hogy miét elfogadtam volna. Itt a te felfogásoddal van baj.
2014. febr. 15. 16:04
 7/15 anonim ***** válasza:

Idézlek: "Nem értem miért tartják ezt olyan nagyon jó filmnek."

Én erre írtam, mert mindenkinek más az ízlése. Ha te ezt nem fogtad fel, akkor a hiba a te készülékedben van. Szívesen.

2014. febr. 15. 16:06
 8/15 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem borzasztó.Körülötem mindenki dicséri de szerintem botrányosan borzasztó.Örülök hogy van még olyan ember akinek szintén nem tetszett.:)
2014. febr. 15. 16:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nincs sztorija, de azt senki sem mondhatja, hogy ebben a filmben nem játszik jól Sandra Bullock, és nem látványos, mert lényegében csak ezt a két dolgot szokták benne dicsérni.
2014. febr. 15. 20:34
 10/15 anonim ***** válasza:
50%

Hiába a látvány és a színészi játék, az, hogy erre a kettőre épüljön az egész film, nagyon kevés.

Ezen felül a sokszor erőltetett dráma és a "hú de gagyi, ezt még a hülye is látja, hogy ilyen nincs" jelenetek csak rátettek egy-egy lapáttal.

2014. febr. 15. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!