Miért "szeretik" ennyien a Violettát? (sorozat)
Figyelt kérdés
Szinte minden nap olvasok egy vele kapcsolatos kérdést... nyugtassatok meg, hogy csak agyhalott 10 éves gyerekek nézik :D
Fanok soroljatok érveket, hogy miért jó!
2014. okt. 27. 18:50
31/38 anonim válasza:
Legalább bocsánatot kértél.
Gyakorolni kell. Vagy csak odafigyelni. Akkor majd nem felejted el. Nem olyan bonyolult.
És ha jót akarsz magadnak, hanyagold, a "vok"-ot, mert nagyon primitív, és igénytelen. Lehet, hogy benne van a köztudatban, de valójában nem létezik ilyen rövidítés.
32/38 A kérdező kommentje:
Csak egy viccnek szántam a kérdést... :D, jó nem akartam senkit megbántani :)
2014. dec. 25. 22:45
33/38 anonim válasza:
Na jó. Tiszta dilisek vagyunk, hogy egy sorozaton vitázunk. Van aki szereti van aki nem. Ez így van rendjèn. Aki nézi, az ugyanolyan normális, mint aki nem nézi. És SENKI SEM AGYHALOTT. És bocsi, ha valakit megbántottam.
34/38 anonim válasza:
Már nem azért. Aki azt írja,hogy jó hangjuk van azok nem igazán jártak míg a Madách vagy Operettszínházban. Az ott dolgozó színészeknek jó hangjuk van.
35/38 anonim válasza:
Mert olyan hülyeség és annyira nem reális benne semmi, hogy az már jó. Egyszerűen nevetséges és mikor minden nap adják egyszerűen nem lehet róla lekattani mert mindeneki nézi és másnap a haverokkal bazi nagyokat lehet rajta röhögni....:DD
36/38 anonim válasza:
walking dead, mint értelmiségi szint...
37/38 anonim válasza:
Elnézést, de nem mindenki azt tesz, hallgat,néz, játszik stb. amit akar? Nem ítélhetsz meg valakit azért, mert szeret valamit. Netán ismertek, hogy azt mondjátok agyhalottak vagyok/vagyunk?! Nem hinném. Fú, de utálom, mikor valaki úgy ítéli meg az embert, hogy még nem is ismeri. Én is ugyanígy elitélhetnélek, de nem foglak. És nem vagyok csökkent értelmiszintű. Mint ahogy előbb mondtam nem ismertek. Úgyhogy erről ennyit.
38/38 anonim válasza:
Ha nem tetszik a sorozat, minek írod ki a kérdést? Úgyis csak haterek fognak írni, fogd már fel... Amúgy meg nem vagyok tízéves. És ha nem szereted, ne foglalkozz vele. Ennyi. Én sem szeretek egyes dolgokat, embereket, énekeseket, de nem megyek oda kommentelni a YouTube-ra egy Justin Bieber videó alá, hogy "de szar"... Van aki szereti. Én nem. Nem foglalkozom vele. Ha nem szereted a Violettát, tartsd meg magadnak, ugyanis senkit nem érdekel a véleményed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!