Miért "szeretik" ennyien a Violettát? (sorozat)
Szinte minden nap olvasok egy vele kapcsolatos kérdést... nyugtassatok meg, hogy csak agyhalott 10 éves gyerekek nézik :D
Fanok soroljatok érveket, hogy miért jó!
Ezt nézik a 7-8 évesek szerintem inkább mesét kéne nézniük abból még tanulhatnak is ebbe kb az a tanulság hogy hogyan legyünk k***á.
Ez személye vélemény
Mert a színészek rohadt jól alakítanak, a hangjuk még ennél is jobb. Mert lehet rajta sírni, nevetni. Mert akármilyen nehéz elhinni, vannak akiknek ez nem csak egy szimpla sorozat (akiknek van szívük). Ha nem lenne a sori valószínű, még mindig utálnám a zenét. Most meg harapófogóval sem tudnának elválasztani a fülhallgatómtól és a gitáromtól... És mert átérezhető a történet.
Ó, bocs... Elfelejtettem, h az "agyhalott" utálók nem képesek ezt felfogni. Mindegy, nem is várjuk el. Mi fanok értjük a lényegét, és csak ez számít. Ja, "10 évesek"? 14, de ne zavarjon. És idősebb fantokat is láttam már.
Ha erre azt mondod, jól, alakítanak, és jó hangjuk van, akkor neked fogalmad sincs arról, mit jelent a jó.
És arról meg végképp fogalmad sincs, hogy mit jelent az, ha valakinek van/nincs szíve. Ha nem nézek egy nyálas, baromira nem realisztikus, erőltetett, kicsit sem szellemes sorozatot, akkor máris gonosz, és szívtelen vagyok? Érdekes :D
Én 10 éves vok és MOST MÉR BAJ HA VKI SZERETI????????
És bocs, nem vok agyhalott!
Lehet hogy nektek nem tetszik, de valakinek igen!!!
Violettafan153 a válaszod tükrözi az értelmi szintedet...
inkább olvass! és választékosabban tudsz majd fogalmazni, ja és persze helyesen írni.
utolónál a pont szm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!