Miért "szeretik" ennyien a Violettát? (sorozat)
Figyelt kérdés
Szinte minden nap olvasok egy vele kapcsolatos kérdést... nyugtassatok meg, hogy csak agyhalott 10 éves gyerekek nézik :D
Fanok soroljatok érveket, hogy miért jó!
2014. okt. 27. 18:50
21/38 anonim válasza:
Pont te mondod, hogy írjon helyesen? XD
22/38 anonim válasza:
Valaki 14 évesen Violettát néz? Én Trónok Harcát meg Csillagkaput, de hát ízlés kérdése. Én úgy vagyok vele hogy nekem is van egy életem, van benne pont elég probléma és boldogság hogy lekössön, nem érdekel egy kitalált szereplő kitalált élete ha nincs benne semmi ami az enyémből hiányzik. A zenei stílus amit képvisel, az pedig nem tetszik, ez van.
23/38 anonim válasza:
Az előzőnek igaza van. Én 14 évesen Brian életét, Magas szőke férfi felemás cipőben-t, Forrest Gump-ot, Volt egyszer egy vadnyugatot, Pofa be!-t, Alien-t, és hasonlókat néztem...de hát igen. Vannak szintek. Értelmi szintek.
24/38 anonim válasza:
Én szoktam nézni és azért mert megszoktam hogy este hatkor bekapcsolom a tv-t, ez szerintem normális nem kell ezen fenn akadni. És szerintem (nem sértésből), de az az agyhalott aki XD-zik meg LOL-ozik.
26/38 anonim válasza:
A fenét!
És sokat olvasok!
És mit nem írtam helyesen?
Avok egy rövidítés...
27/38 A kérdező kommentje:
A hugom is 14 és Breaking Bad-et, Lost-ot és The Walking Dead-et néz :D
igen vannak különböző értelmi szintek :D
2014. dec. 22. 22:02
28/38 anonim válasza:
Igen, vannak. A húgodé nem túl magas. Ja, igen a "hugom" még mindig hosszú ú.
29/38 anonim válasza:
Kedves 26-os, ha már leírod, hogy a "vok" egy rövidítés, vedd már a fáradságot, és ne írd egybe a névelővel.
30/38 anonim válasza:
Bocsi hogy elfelejtettem egy szóközt nyomni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!