Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a Pretty...

Mi a véleményetek a Pretty Little Liars Fatal finale (5x12) -ről?

Figyelt kérdés

Spoiler:Csak az olvassa,aki már ott tart ahol az ABC family.

Én például szomorú voltam,hogy Mona meghalt.Az egész sorozat alatt utáltam,de most kezdtem megkedvelni.Nem értettem,hogy tulajdonképpen mi a bizonyítékuk Spencer ellen???!!!Akkor most Ali,A?De ha tényleg Ali,A, mi a szar volt az indítéka???Vagy Ali nem,A csak megölte Monát?De az ne derüljön ki a végén,hogy valami barna hajú nő a MERT LÁTSZOTT,HOGY SZŐKE NŐ MONA GYILKOSA.De most komolyan miért lenne oka Alinek A-nak lenni.És az mikor először találkoztak vele és mindent elmondott,azok hazugságok voltak.Na meg imb-n azt láttam,hogy 7 évad lesz,akkor még 2 évadon keresztül az lesz,hogy rettegni fognak Alitől?!És nekem ez az A dolog is zavaros.Mikor még "élt" Ali, Mona volt A,de más valaki ütötte le Alisont?Akkor a hazugoknak a 2. évad előtt Mona küldte az üziket/vagy a másik A,vagy 2 A is?És az a sok A tudatába van,hogy nincs egyedül az A pozícióban?! :D Légyszi,világosítsatok fel,hogy mi történik ebbe a sorozatba,mer én már a ".évadnál elvesztettem a fonalat.

2014. aug. 28. 09:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát a sztorinak se füle, se farka... Annyit tudok hogy a könyvben is "Ali" az utolsó A; a magyarázat annyi hogy pszichopata. De a csajok helyében eltenném Alit láb alól oszt jónapot.
2014. aug. 28. 17:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Ennek már sehogy se lesz jó a befejezése. :D
2014. aug. 29. 11:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER!

Nekem Mona volt az elejétől a kedvencem, úgyhogy nagyon szomorú voltam. A szőke haj lehet paróka volt:) Állítólag, (valahol olvastam) az 5. évadban derül ki hogy ki A, de ez nem biztos. Aki Alinek küldözgette az üzeneteket, az Mona volt, de nem ő ütötte le Alisont. Mona a 2 évadig volt A, utána jött a Red Coatos dolog, (Toby+Spencer is A) és most van egy nagy A, aki sokkal durvább dolgokat csinál. Legalábbis én így gondolom ezeket a dolgokat, bár tényleg elég zavaros. :)

2014. aug. 30. 23:28
 4/6 anonim válasza:
szerintem Ali A, es a kovetkezo ket evad arrol szol, hogy a tobbiek probaljak menteni magukat, kozbe Ali tovabb szemetkedik veluk :p vagy nem tudom, ennel a sorozatnal nem lehet tudni, de en birom nagyon :D
2014. okt. 7. 09:56
 5/6 anonim válasza:
én annak drukkolok h aria legyen A bár eléggé peszimista vagyok szóval nem valószínű hogy ő lesz :P pedig nem vagyok egyedül aki így gondolja.ali pedig szociopata a lányokat akarja irányítani,játszani velük de nem hiszem h ő nagy A legalábbis remélem h nem
2014. nov. 21. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem Alison -A és nem is ő ölte meg Monát. Jelenleg nincs tippem ki lehet -A, eddig mindig volt, de most lövésem sincs. Talán az egyik lánynak lehet ikertesója és ő, a könyvhöz hasonlóan. Mivel egy interjú során Tammin (Jenna) elárulta, hogy az egyik női szereplőnek van ikertestvére. Rengeteg helyen hallottam, hogy a 6. évad végén kiderül ki a fő -A (sőt Marlene el is mondta, hogy a 7. évad előtt kiderül) és a 7. évad az -A-ről fog szólni, gondolom, hogy miért tette stb.
2014. nov. 26. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!