Mi a véleményetek a Pretty Little Liars Fatal finale (5x12) -ről?
Spoiler:Csak az olvassa,aki már ott tart ahol az ABC family.
Én például szomorú voltam,hogy Mona meghalt.Az egész sorozat alatt utáltam,de most kezdtem megkedvelni.Nem értettem,hogy tulajdonképpen mi a bizonyítékuk Spencer ellen???!!!Akkor most Ali,A?De ha tényleg Ali,A, mi a szar volt az indítéka???Vagy Ali nem,A csak megölte Monát?De az ne derüljön ki a végén,hogy valami barna hajú nő a MERT LÁTSZOTT,HOGY SZŐKE NŐ MONA GYILKOSA.De most komolyan miért lenne oka Alinek A-nak lenni.És az mikor először találkoztak vele és mindent elmondott,azok hazugságok voltak.Na meg imb-n azt láttam,hogy 7 évad lesz,akkor még 2 évadon keresztül az lesz,hogy rettegni fognak Alitől?!És nekem ez az A dolog is zavaros.Mikor még "élt" Ali, Mona volt A,de más valaki ütötte le Alisont?Akkor a hazugoknak a 2. évad előtt Mona küldte az üziket/vagy a másik A,vagy 2 A is?És az a sok A tudatába van,hogy nincs egyedül az A pozícióban?! :D Légyszi,világosítsatok fel,hogy mi történik ebbe a sorozatba,mer én már a ".évadnál elvesztettem a fonalat.
SPOILER!
Nekem Mona volt az elejétől a kedvencem, úgyhogy nagyon szomorú voltam. A szőke haj lehet paróka volt:) Állítólag, (valahol olvastam) az 5. évadban derül ki hogy ki A, de ez nem biztos. Aki Alinek küldözgette az üzeneteket, az Mona volt, de nem ő ütötte le Alisont. Mona a 2 évadig volt A, utána jött a Red Coatos dolog, (Toby+Spencer is A) és most van egy nagy A, aki sokkal durvább dolgokat csinál. Legalábbis én így gondolom ezeket a dolgokat, bár tényleg elég zavaros. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!