Pretty Little Liars, hánykor? (7/8 c)
Szóval most lesz a Fatal Finale. Meg szeretném nézni, találtam is élő közvetítést, de mikor nézzem? Mármint az van írva hogy 7/8 c.
Köszönöm előre is a válaszokat!! :)
Ilyen idő nem lehet, mert nyugat van előbb és utána central: 8/7c = ugyanaz az idő két időzónában.
6 óra különbséggel este 8-kor nálunk hajnal 4 van.
eh, elszúrtam :D
20:00 + 6 = 02:00, úgyhogy csak hajnal 2 óra van, akkor kezdődik.
Szerintem a sorozat openingje sokkal többet mutat annál, mint ami....
Ez nem szpolier, de szerintem az lesz ennek a sorozatnak a vége, hogy a négy lány kinyírja Alisont :) és máris érthető az opening :)
Egyébként tuti nem Ali ölte meg Monát.
A-ből pedig szerintem kettő van...egy férfi és egy nő...a tegnapi A egy nő volt, de pl. az ötödik évad első részében A-nek pasis testalkata van.
Figyeljétek majd A alakját, ha kell állítsátok meg és úgy figyeljétek, de kizárt, hogy A egy valaki legyen...egy pasi meg nő alakítja, és hol ez hol az jelenik meg.
SPOILER
Nekem Mona volt a kedvencem az elejétől fogva..bár mondjuk számítottam rá hogy ő hal meg, de akkor is. Annyira dühös voltam :( Alisont utálom, bár nem hiszem hogy ő A.:) Utolsó igazad van :) Amúgy meg kiderülhetne már végre, hogy ki A igaziból, mert már nagyon kezdik húzni az egészet..
Igen és ezzel az a baj, ezzel az időhúzós dologgal, hogy minél többet halogatják, annál kisebbet fog ütni, ha kiderül ki az igazi A-k ( mert többen vannak). Mert minél több évad lesz annál kevesebbre fognak emlékezni a nézők a korábbi évadokból és nem fogják majd látni az összefüggéseket.
Monát én is kedveltem, de biztos voltam benne, hogy valaki el teszi majd láb alól.
Én annak örülnék legjobban, ha a négy csaj végülis teljesen Ali ellen fordulna és el tennék láb alól a legvégén. Nem utálom Alit, de én ezt bizonyos szinten méltó lezárásnak tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!