Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kinézi a Pretty Little liarst?

Kinézi a Pretty Little liarst?

Figyelt kérdés
Melyik a kedvenc évadotok/részetek?:D Esetleg,kedvenc szereplőtök vagy párosotok?:):)
2014. aug. 26. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nézem, egyre csökkenő lelkesedéssel. Már annyira elegem van az állandó nyavajgásból, egyre kevésbé hihető fordulatokból, hogy az nem igaz.
2014. aug. 27. 02:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is nézem, bár többször okoz csalódást, mint meglepetést. Viszont szerintem így Ali visszahozatalával valamivel izgisebb lett a dolog. Ebben az évadban pedig jóval több mindent tudtunk meg mint az előző négyből együttvéve. Lassan körvonalazódik az igazság.
2014. aug. 28. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is ugyanazt érzem, mint az első válaszoló. Kedvenc részem nincs, évadom talán a 3. :)

Kedvenc szereplőm Mona (SPOILER: volt :(( )

Párosom Spoby, Haleb:)

2014. szept. 1. 15:02
 4/4 anonim válasza:
ezria :D bár szerintem eléggé elrontották ezzel az ezra ír egy könyvet dologgal és szerintem ez egyáltalán nem volt felépítve mármint olyan mintha a 4.évadban találták ki h "ezra unalmas dobjuk fel egy kicsit a karakterét"peig addig ő volt a kedvencem
2014. nov. 21. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!