Megmagyarázná valaki a pretty little liars 5×11. részt? Többi lent.
Figyelt kérdés
(Spoiler)
Azt nem értem, amikor Melissa mindent bevall Spencernek. Ez azt jelenti, hogy Alisont az anyja élve eltementi, majd kihuzzák-> és Bethanyt "holtan" találja Melissa, és inkább eltemeti, de mint kiderült még ő is élt?!
Ez ilyen furcsa véletlen, vagy mi?
2014. aug. 26. 17:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem ezen a ponton már a készítők is elvesztették a fonalat.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy lessz ebből 7 évad..
2014. aug. 27. 09:12
3/5 anonim válasza:
Elég keszekusza amúgy,lehet, hogy Melissa csak a történtek alapján következtetett arra, hogy az idegen lány volt akit megölt(és a papír alapján élve temették el),de azis lehet, hogy tényleg Alison volt és aki msot terrorizálja a lányokat az a Radleyből kiszabadult Bethany aki ikertesoja lehetne Alinak hiszen még egy képet se mutattak róla.
4/5 anonim válasza:
Na igen...ez az a pont, ahol én már végképp elvesztettem a fonalat...
Melissa elásta Bethanyt, mert azt hitte, hogy a húga ütötte le és csak védeni akarta.
Mrs. D elásta Alisont, mert valakit ő is védeni akart ezzel.
A kérdés, hogy ki volt az, aki a lányokat leütötte?
Azt tudjuk, hogy Ali túlélte a dolgot Bethany viszont nem (jelenlegi állás szerint B. halott).
pff, kezd már nagyon bonyolult lenni...ebből nagyon nehéz lesz elfogadható befejezést csinálni :(
5/5 anonim válasza:
azt nem értem h bethany hogy került alison kertjébe? alisont kihúzták aztán mondjuk A megtalálta bethanyt és átvitte?vagy az is lehet h ali ütötte le bethanyt de aztán ugyebár alit élve eltemették azt hitték h meghalt ezért kapott az alkalmon és miután beszélt monával aki azt mondta elkell tűnnie ali visszament bethanyért és átvitte a kertjébe hogy azt higgyék ő a halott később megkérte wrent(?nem emlkékszem már ki azonosította "alit") hogy mondja ő az így eltud tűnni A elől<-ez csak az én elméletem valószínűleg semmi sem úgy van ahogy írtam de más ötletem nincs mi történhetett :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!