Pretty Little Liars nézők! Szerintetek ki -A?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 21:53
1/16 anonim válasza:
Bárki, bármit is írjon az még nem visz közelebb a megoldáshoz. A végén úgyis kiderül majd minden. Addig pedig gondolkozz azon h te kire tippelsz és tarsd magad ahoz. Én személy szerint nem találgatok.
2/16 anonim 

válasza:

Ezt a kérdést kb. 1000-en tették fel... NEM LEHET TUDNI!! A végén kiderül.. Ennyi-.-
3/16 A kérdező kommentje:
2. Szerinted én nem tudom hogy a végén kifog derülni? Azért tettem fel a kérdést hogy az emberek leírják hogy szerintük ki -A mert én kíváncsi vagyok rá hogy más kire gondol.
2014. aug. 23. 19:25
4/16 anonim 

válasza:

Mivel az ötödik évad még csak épphogy a felénél tart és MÁR be van rendelve a 6. és 7. évad még kb 2 év, ezért én arra tudok gondolni,hogy a fő A-t még nem ismerjük. És majd később fog csak szerepelni...
Amúgy én egyelőre senkit nem tudok elképzelni A-nek. Vagyis nem az,h nem tudok,de a mostani szereplők közül bárkit raknának be A-nak, nekem az csalódás lenne,mert nem lenne akkora meglepi.
5/16 A kérdező kommentje:
4. Igazad van. Nekem az lenne a csalódás hogyha az 5 lány közül lenne valaki. Amúgy minden szereplőről van egy teória úgy vettem észre és már teljesen bizonytalan vagyok. Szerintem igazából már egy kicsit furcsa hogy egyre több a megoldatlan kérdés és semmi válasz,de attól imádom ezt a sorozatot.:D
2014. aug. 24. 00:44
7/16 anonim válasza:
De Alison, hogy lehetne A hogyha valaki megakarta ölni őt a saját házába? + a tetőn ott volt A és Alison is
8/16 anonim 

válasza:

A tetőn meg ott New Yorkban a hadsereg volt, és nem A.
9/16 anonim 

válasza:

Én inkább úgy tennem fel a kérdést, hogy kik A-k. Nem egy van és ebben már 100% biztos vagyok.
10/16 anonim 

válasza:

Mona is tuti benne van a dologban,meg Jenna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!