Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pretty Little Liars nézők!...

Pretty Little Liars nézők! Szerintetek ki -A?

Figyelt kérdés

2014. aug. 22. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jesus de hülyék vagytok. Mona meg Jenna meg a Toby csak A segédei voltak, akikkel A elvégeztette a piszkos munkát.

De azt nem lehet tudni, hogy ki a fő A!

Szerintem elképzelhető hogy még soha nem is szerepelt a sorozatban.

2014. aug. 29. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Én már semmiben nem vagyok biztos :S

Ha A utálja Alisont, akkor Monát miért ölte meg? :S Elvileg egy oldalon kellene, hogy álljanak...hacsak tényleg nem Alison vagy valamelyik csatlósa A...

Teljes a zűrzavar :D

2014. aug. 30. 11:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Alison ölte meg Monát!
2014. aug. 30. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Na,ezaz,ha Mona is csak segéd volt,akkor ki ölte meg? Alison? Vagy valaki más? Alison lenne a logikus,de én Ezrára gyanakodtam,gyanakodom.
2014. aug. 31. 08:47
 15/16 anonim válasza:
A az egy "társaság" benne volt mona toby jenna és ezra is . vki irányítja őket . Alison meg meg se halt. ennyi
2014. szept. 16. 20:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Valaki nyilatkozta, hogy az egyik lánynak van ikre szerintem az az iker. Amúgy en bírnám, ha az egyik lányt tennék be Anak pl. Emilyt ra úgyse gondolt senki. En akkor lennék csalódott, hogyha valami mellékszereplő lenne A pl. Wren.
2014. szept. 17. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!