A DC mért nem csinál szinte semmi filmet?
Húúúúúú, a Sötét Lovag. Az egyetlen olyan triológia, aminek minden epizódja után csak ennyit tudtam mondani: B**ZDMEG!
Eszméletlen film, eszméletlen szereplők! Kedvenc :)
(Tudom, hogy nem ide tartozik, de gondoltam megosztom :D)
Ez így van! A Batman filmek elképesztő alkotások voltak, csak úgy mint bármelyik Nolan film... Azért túlozni nem akarok, de lassan Ő a korunk Kubrick-ja (persze egész más stílus, de na... Értitek.)! Nekem speciel az Inception az egyik kedvenc filmem és most a legvártabb az a Interstellar, McConaughey főszereplésével. A DC amúgy szerintem minden téren jobb mint a Marvel. Képregények, rajzfilmek (gondoljunk csak az 1992-es rajzfilmsorira), videojátékok (Arkham Asylum, Arkham City, injustice gods among us,DC Universe Online, stb)... Egyedűl filmekben erősebb a Marvel, de kb. az állás: jósok középszerű marvel film vs. kevés, de eszméletlen jó DC film (Dark Knight Trilogy) és pár szörnyű (Zöld lámpás PL).
Szerintem a Man of Steel az közép szerű lett, de ha jó lesz a Batman V Superman, akkor szerintem utána tuti jön a Justice Lauge...
Oké, a batman filmeket nagyon jól megcsinálták - de hát amilyen a rendező - általában olyan a film is.
Na de az, hogy a DC filmek jobbak, mint a marvel:D Még álmotokban sem.
Ajánlom figyelmetekbe a galaxis örzőit, a vasember 3-at, vagy a bosszúállókat, friss példának pedig itt jön az ultron kora:D Nyugodtan járjatok utána melyik film mennyit hozott és mekkora sikere volt.
Ja még annyit - hogy a marvel a képregényeivel is messze túlszárnyalta a DC-t. A superman, zöld lámpás meg hasonlóak elbújhatnak mellettük. Arról nem is beszélve hogy batmant szinte bármelyik marvel tag le tudná nyomni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!