Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A DC mért nem csinál szinte...

A DC mért nem csinál szinte semmi filmet?

Figyelt kérdés
A marvel filmek sorra jönnek, a DC utolsó dobása pedig Batman volt 2012ben.

2014. aug. 13. 09:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Joker-ről és Batman-ről ott van a Sötét Lovag ami így is nagyon jó film lett, és habár eddig sok jó Joker volt a képernyőkön, de Heath Ledger Jokere kiemelkedő volt. Egyébkén 2016-ban jön egy Batman vs Superman film, szóval Batmant megint láthatjuk, akkorra már Ben Affleck alakításában, viszont én már unom a sok Batman-t. Szerintem Nolan trilógiája méltó befejezése lehetett volna egy hosszú időre. Sok érdekes más DC szereplő van akiknek a sok Batman mellett esélyük sincs, hogy vászonra kerüljenek.
2014. aug. 15. 11:09
 12/15 anonim válasza:

Húúúúúú, a Sötét Lovag. Az egyetlen olyan triológia, aminek minden epizódja után csak ennyit tudtam mondani: B**ZDMEG!

Eszméletlen film, eszméletlen szereplők! Kedvenc :)

(Tudom, hogy nem ide tartozik, de gondoltam megosztom :D)

2014. aug. 21. 00:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy megosztottad én is így vagyok vele. Egy rész többet ér mint bármelyik marvel film.
2014. aug. 21. 21:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez így van! A Batman filmek elképesztő alkotások voltak, csak úgy mint bármelyik Nolan film... Azért túlozni nem akarok, de lassan Ő a korunk Kubrick-ja (persze egész más stílus, de na... Értitek.)! Nekem speciel az Inception az egyik kedvenc filmem és most a legvártabb az a Interstellar, McConaughey főszereplésével. A DC amúgy szerintem minden téren jobb mint a Marvel. Képregények, rajzfilmek (gondoljunk csak az 1992-es rajzfilmsorira), videojátékok (Arkham Asylum, Arkham City, injustice gods among us,DC Universe Online, stb)... Egyedűl filmekben erősebb a Marvel, de kb. az állás: jósok középszerű marvel film vs. kevés, de eszméletlen jó DC film (Dark Knight Trilogy) és pár szörnyű (Zöld lámpás PL).

Szerintem a Man of Steel az közép szerű lett, de ha jó lesz a Batman V Superman, akkor szerintem utána tuti jön a Justice Lauge...

2014. szept. 19. 00:02
 15/15 anonim válasza:

Oké, a batman filmeket nagyon jól megcsinálták - de hát amilyen a rendező - általában olyan a film is.

Na de az, hogy a DC filmek jobbak, mint a marvel:D Még álmotokban sem.

Ajánlom figyelmetekbe a galaxis örzőit, a vasember 3-at, vagy a bosszúállókat, friss példának pedig itt jön az ultron kora:D Nyugodtan járjatok utána melyik film mennyit hozott és mekkora sikere volt.

Ja még annyit - hogy a marvel a képregényeivel is messze túlszárnyalta a DC-t. A superman, zöld lámpás meg hasonlóak elbújhatnak mellettük. Arról nem is beszélve hogy batmant szinte bármelyik marvel tag le tudná nyomni:D

2015. ápr. 10. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!