A DC mért nem csinál szinte semmi filmet?
Azért ez így nem igaz:
"a DC utolsó dobása pedig Batman volt 2012ben."
Ott volt 2013-ban az Acélember ill. a Red 2 is.
Másrészt a DC meg sorozatok terén erősített be...ott van az Arrow (Zöld Íjász), jön a Flash...és lehet a Wonder Womannel is kezdenek valamit...
Sőt, amit kihagytam....ott volt a Smallville hosszú ideig, volt előtte egy Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai...akkor volt 2 rövidebb sorozat, a Human Target és Birds of Prey.....ls amit még fentebb nem írtam, de elvileg jön még a Gotham sorozat, Constantine és az iZombie...
A Dc inkább sorozatokra "feküdt rá"
Nekem, Superman stílusa nem jön be, úgyhogy nem nagyon nézem a hozzá kapcsolódó sorozatokat.
Ez a Gotham sorozat felkeltette az érdeklődésemet.
Még Jokerről és az új Macskanőről tudnék elképzelni egy épkézláb filmet, meg persze batmanról mert nincsenek elcsépelt poénok, komolytalankodások, nekik nem kapnak elő mindenféle szuperképességet ha a helyzet úgy hozza, ezen kívül mindegyiknek egyedi a stílusa (marvel hősök mindig nagyzolnak, vagánykodnak).
Köszönöm a hasznos információkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!