Melinda:D kérdése:
Miért van az h anya nem szól rá az öcsémre szinte bármit csinál?
Figyelt kérdés
Van h anya konkrétan megtilt neki vmit, de őt ez nem érdekli.. Rosszul tanul, hazudik ( képes egyenesen a szemembe hazudni, beszólogat mindenkinek és azzal szórakozik h mindenkit bosszant.. Nem akarom visszaadni, mert amikor egyszer visszaadtam anya k*rvára leszidott, ha pedig beköpöm anya le se szarja.. Nagyon idegesít.. És csak 12 éves.. Én vok az idősebb még sem tudom mit tegyek.2014. aug. 6. 22:41
1/3 anonim válasza:
Tudom mit érzel, nincs mit tenni, el kell viselni.
18éves vok, eddig kibírtam ezután is kibírom
2/3 A kérdező kommentje:
az zavar h van h az öcsém több mindent megtehet mint én. De csak mert én nem szeretnék olyat tenni, amit anya megtiltott, vagy ami másokat zavar, stb.
2014. aug. 6. 23:15
3/3 anonim válasza:
Azért tehet meg több mindent mert nem korlátozák a szabályok te is megtehetnêd ha nem tartanád be őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!