Miért szeretik annyian azt a szart? (Twilight)
Szerintem az, hogy ki olvassa, nem intelligencia szint kérdése.
Én szeretem az összes Twilight saga könyvet és képzeld tudom ki az a Vald Tepes :D
Tény, hogy a könyv kitaláció, de attól még lehet érdekes. Másrészt egyetértek azzal, aki azt írta, hogy könnyed olvasmány,de ettől még lehet jó.
Vannak, akiket megragad, másokat nem. Ez van. De szerintem azért nem kell leszarozni, mert van ennél sokkal de sokkal nagyobb hülyeség ami 'divatban van'. Lásd Hanah Montana vagy hasonlók.
Én inkább örülök neki, hogy ha mást nem is, de ezt legalább elolvassák páran. Több értelme van, mint divatból vagdosni az ereinket :D
nem azért vagy gyökér, mert feltetted a kérdést, hanem azért vagy gyökér, mert így ("szart") tetted fel a kérdést!
attól még, hogy te nem szereted, nem kell lefikázni!
15L
03-28 00:07-es, igenis intelligenciaszint kérdése. Nyilván van oka annak is, hogy Dosztojevszkij helyett semmitmondó bestsellereket olvas valaki.
Annak pedig, aki nem érti, miért mérgelődnek egyesek: szerintem érthető, hogy felidegesíti az embert, ha senkivel sem lehet mélyebb témáról csevegni, mint a Twilight. Én hülye legutóbb eszmecserét szerettem volna folytatni egy Twilight-rajongóval egy általa preferált idézettel kapcsolatban, mire tágra nyílt szemeket, értetlen arckifejezést és egy "nem tudom, én nem szoktam ilyeneken gondolkodni"-t kaptam válaszul. Hajjaj. Az átlag Twilight-rajongó pedig ilyen. Felületes...
Hello!
Én olvastam az összes könyvet és megnéztem a filmeket. Nem mondanám magamat fanatikusnak és nem ez jár folyton a fejemben, de jó néha megbeszélni a történeteket a barátokkal, ha pl. unatkozunk vagy ilyesmi. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!