Szeretik fiúk is a Twilight-ot? Miért? Kort is légyszi!
Nem értem, hogy miért lenne valaki azért b*zi mert szeret egy könyvet...
Ugyanúgy a fiúknak is lehetnek érzéseik és vágyhatnak ők is egy kis kikapcsolódásra, ami nem feltétlenül kell, hogy egy háborús film legyen, vagy egy számítógépes játék. Ők is emberek, emberi érzésekkel.
Az inkább valószínűbb, hogy hasonlítani akarnak a főhős(ök)re, bár ez sem feltétlenül igaz.
Egyszerűen kikapcsolódás... és aki nem játsza meg a macsó agyát az be is vállalja.
N/26
Én szeretem és kimondottan gyűlölöm Edwardot (de amikor megtudtam h. R.P. fogja játszani akkor mégjobban...) mindig is szerettem olvasni, és az elején előítéletekkel voltam a könyv iránt, de addig noszogattak, amíg elolvastam és nagyon megtetszett. Nem tudom hogy mi tetszik benne de olyan magával ragadó a könyv stílusa...
16/F
Én szeretem(na nem hu...pisilem össze magamat tőle, de tetszik, persze van 1-2 dolog, ami nem, de összességében jó szerintem, persze a Drakulához semmi köze), fiú vagyok, és? Most ha valakinél ettől valaki b*zinak számít, hát arra nem mondok semmit :) Ja és akart a fene Patiszonra vagy Jákobra hasonlítani ;P
16/F
Nekem öcsém 11 éves, és megvan a Twilight, elolvasta, aztán egyből a 2-3-t is és amikor kijött a BD, azt előbb olvasta el, mint én :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!