A Karib-tenger kalózaiban Jack, és ELizabeth összejönnek? És aki azt mondja nézzem meg a filmet, ne fárasszon. A filmet nem szeretem, csak érdekel a vége.
Na most akkor igen vagy nem?
Ma fogm megnézni a 4-et és szeretném tudni, hogy mi a vége. :)
Nem, a második rész végén csókolóznak, de ennyi.
A harmadik részben meg Will az, aki megöli a Bolygó Hollandi kapitányát így ő lép a helyébe és csak tízévente egyszer jöhet a szárazföldre, elbúcsúzik Elizabethtől, akire rábízza a szívét.
A végefőcím utáni jelenetben, tíz évvel később, egy fiatal fiú, tízévesforma a Hoist the Colourst énekli, amint Elizabeth mögötte sétál. A Nap lemegy, zöld fény cikázik át a horizonton, s Willel az árbocon a Bolygó Hollandi emelkedik fel a tenger vizéből.
A negyedik részbe Will és Elizabeth benne sincs
#5 elrontottad a játékomat :(
Egyébként legrosszabb amit tehetsz hogy megnézed a 4-et BÁRMELYIK másik rész helyett. Még a 3. is jobb.
Bocsi :(
Én imádom, de abban egyetértek, hogy rossz döntés megnézni a négyet, borzasztóan rossz lett. Az első két rész a legjobb, a harmadik sem olyan rossz, de a négy rémes, remélem az ötödik jobb lesz.
Az 1,2,3-at megnéztem, a 4-et még azért nem, mert az nekem se tűnt érdekesnek, gondoltam, inkább megkérdem a végét. :D
De, ugye mikor néztem az előzetest rájöttem, hogy abban Elizabeth benne sincs so... A 4. tényleg nem tűnik jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!