Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért volt így a Star Wars 6....

Miért volt így a Star Wars 6. vége?

Figyelt kérdés

Amikor Luke megadja magát Anakinnak az Endoron, és meg akarja győzni, hogy álljon vissza a jó oldalra.

A beszélgetés végén azért látszik, hogy Anakin majdnem visszaáll, mert elgondolkozik, amikor ott áll a korlátnál, de aztán a Halálcsillagon megintcsak mondja Lukenak, hogy sötétoldal így meg úgy.

Jó volt így, de az sem lett volna rossz, hogy visszaáll, visszamennek a táborba, na akkor Luke bemutatja a fatert a lányának is, és örömmel jelentem, új tagunk van.

Utána együtt elpusztítják a halálcsillagot, és Anakin boldogan él a két gyerekével, a vejével, később unokákkal és a menyével is

2014. aug. 3. 01:09
 1/6 anonim válasza:
90%
Nem tom, de a macikra nincs bocsánat
2014. aug. 3. 01:19
 2/6 anonim válasza:

Üdv!

Pont a Star Wars 1-et nézem mert nem vagyok képes elaludni.

Pedig pontosan ezért kellett így végződnie, hogy sokkal érdekesebb legyen a film, hiszen minél később tér meg Darth Vader, annál izgalmasabb a film, mert Darth Vader egy befolyásolt hatalmas gonosz aki mindent elakar pusztítani Palpatine miatt aki csúnyát átverte Vadert, később beismeri Vader hogy hibázott Luke-nak a halála előtt.

Pont úgy jó a film ahogy van, ennél jobb story nem is lehetett volna ebből az Endor Hold történetből!

Ha úgy csinálták volna meg a filmet, én például csalódtam volna ebben a részben, mivel egy befolyásolt gonosz aki több éven át már a sötét oldalon van, kb 20 éve, miért is állna át csak úgy a fia kérésére? Gyerekes lenne, úgy kellett összehozni a történetet hogy belássa a hibáit Vader és így lett.

2014. aug. 3. 01:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Végülis így is jó volt.

Egyébként meg szerintem aki szidja az előzménytrilógiát, annak igaza is van, meg nem is.

Nincs igaza, mert tök jól illő szereplőket választottak.

Abba meg végképp nincs igazuk, hogy ez a "nyámnyila" fiú legyen darth vader.

De istenem, az egyik az, hogy nagyon is hasonlított a fiára, a másik meg, hogy a III. részben 23 éves volt, akkor mégis miért várnak el mást.

Igazuk is van, mert túlzásba vitték a politikát és a nyálas részeket.

Az 4, 5, 6-ban eldöntötték mit akarnak és csinálták. A birodalom volt az úr és nem volt aki kordában tartsa a lázadókat, mivel nem volt valami: Jedi tanács

Az előzményben mindent tőlük kellett megkérdezni

2014. aug. 3. 01:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy annak NINCS igaza, aki azt mondja hogy nem jó anakin karaktere
2014. aug. 3. 01:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Az első rész gyerek anakinja valóban rossz volt.

Szerintem egy hosszúkásabb, vékonyabb fejű, barna, rövid hajú gyerek lett volna jó, vagyis hasonlított volna a második rész anakinhoz.

Ez a kerek fejű, szőke hajú, teljesen más kinézetű gyerek nem oké.

2014. aug. 3. 01:47
 6/6 anonim ***** válasza:
az utolso commenteddel nem ertek eggyet enis szoke voltam kiskoromban ket szep kek szemekkel es tessek olyan sotet barna vagyok hogy mindjart fekete...amugy szerintem mindket trilogia jo volt a maga kulon vilagaval es az uj trilogia pedig pont beleillet mint poloitikai szempontbol mint romantikus szempontbol kellett beloluk ennyi mert az akcio jelenetek eggeyensulyoztak oket de szerintem az igazi starwars faneknek az 123 reszbol inkabb a kepregenyvaltozat jon be ;-)
2014. aug. 12. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!