Mi lesz a Star Wars vége?
Mindig csak az első 2 részt láttam és érdekelne, hogy miről szól kb. a harmadik.
És még lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem: ugye van most a 4, 5, 6, rész, de azok az 1, 2, 3 előtti időkről szólnak?
Először elkészült a 4,5,6
Az előzménye ennek az első 3 rész
SPOILER!!!!!!!
1.:megtalálják anakin-t
2.:Nagyobvb lesz
3.:Átáll a sötét oldalra-Darth Vader lesz
4.-5.: Gyilkolja a lázadókat
6.:Megmenti Luke-ot (a fiát) az uralkodó(Palpatin kancellár) elől, és belehal.
Így van jól írta az első.
Bár a 4-5-6-ot nem láttam (milyen jó,hogy így írok,mi?:D)
Tehát az a lényeg,hogy ugye ott Luke és MetálLady van,akik ugye ikrek és Anakin valamint Padmé gyermekei,akiket mivel anyjuk meghalt és apjuk DV lett külön választották és úgy nevelték.A 4-5-6 az ő harcukról szól a sötét oldal ellen.
A 3.ban Anakin DV lesz és megöli Padmét, illetve pontosítok, fojtogatni kezdi, de nem abba hal bele, hanem elhagyja az ereje mert Anakin rossz lett.Még megtudja szülni az ikreket, de aztán meghal...a temetését én végig bőgtem:'(
Amúgy én úgy vettem le,hogy igazából Anakint a szerelme ölte meg,úgy értem,hogy valójában azért állt át,mert folyamatosan azt álmodta,hogy Padmé belehal a szülésbe...aztán ő meg azt akarta,hogy ez ne történjen meg, Palpi pedig telebeszélte a fejét,hogy van mód arra,hogy ne halljon meg és addig meddig traktálta amíg át állt...aztán meg ugye a fejébe vette,hogy Obi sunázza Padmét:SElég gáz..féltékeny volt de nagyon:(
A végén az tett be neki nagyon még...tehát akkor szűnt meg benne az utolsó csepp jóság is, amikor megtudta,hogy Padmé meghalt és hogy miatta:S
az azért vicces h George Lucas-t először kiröhögték a Star Wars-al de amikor elkészült a film utána nagy siker lett és játékok, képregények, pólók, pulóverek és még sok minden gyártásra került és még rengeteg külön Star Wars könyvet adtak ki ami nem lett meg filmesítve mondjuk az egyik aszem Darth Vader kesztyűje
amúgy először a 4. részt készítette el és utána megírta hozzá az előzményeket
Fhú, a Darth Vader kesztyűjét nehogy elolvassátok! Mármint ha idősebbek vagytok nyolc évesnél... Mert a "Yavin alatt található robotok által uralt Jedi-bázisról megszökött Ken Herceg, aki azt hiszi magáról, hogy Kenobi fia" nekem egy icipicit betett. Mit a "Palpatine Császár háromszemű idegen fia" is. Mer ugye Palpie utálta az idegeneket, és volt vagy 100 ágyasa, akkor meg minek fanyalodna egy háromszemű csajra?
Szóval ha olvasni akartok, akkor Timothy Zahn könyveit ajánlom. Vérprofi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!