Kamisama no inai nichiyoubi, hogyan is lett vége?
Figyelt kérdés
Mert most egy csomó kérdés maradt. Hogy hogyan mentette meg Ai Alist? Most élőként hozta vissza? Vagy esetleg egy halott? Mert ez nekem tök zavaros lett, bár gyönyörű vége lett :)
Elsírtam magam. ^^ (pedig ez ritka)
2014. aug. 2. 20:04
1/2 A kérdező kommentje:
ja és hogy lesz-e 2.évad? vagy ova? vagy esetleg egy +13-ik rész ilyen kiegészítőleg? :)
2014. aug. 2. 20:05
2/2 anonim válasza:
Emlékszem, a vége nekem sem volt teljesen tiszta, hogy akkor mi is történt Alis-szal. De a második kérdésedre válaszolva: 2. évadról egyelőre nincs hír, egy OVA viszont jelent meg hozzá (habár azt még nem néztem meg, így nem tudom, mennyire folytatás). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!