Kezdőoldal » Utazás » Afrika » Május vége június eleje....

Május vége június eleje. Alkalmas ilyenkor már Tunéziában a strandolásra a tenger? Zavargások mennyire érintik a nyaralóövezeteket?

Figyelt kérdés
Szisztok! Május végén tervezünk Tunéziába menni Sousse vagy Hammamet még nem döntöttünk. Ha valaki volt már ebben az időszakban várom a tapasztalatát.
2011. jan. 27. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Tunéziába, ilyen politikai állapootok mellett? Akkor mát miért nem Afganisztánba mentek?
2011. jan. 27. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:

lehet, hogy május végére elmúlnak a zavargások

ebben bízzatok-.....

én szerintem elmúlnak addigra és májusra már tán béke lesz, de ha mégse akkor halasszátok el, mert igaz, hogy a propaganda azt mondja, hogy tüntetéskor nem bántják a turistát, de ez nem mindig igaz...

ha mégis el tudtok menni ,akkor májusban a legklasszabb az idő és a tenger

2011. jan. 28. 00:39
 3/9 anonim ***** válasza:

mi is oda mentünk volna, de aztán átfoglaltunk Egyiptomra, és milyen jól jártunk mi?:)

Hát figyelj, szerintem biztosan elmúlnak a zavargások addigra, de eléggé rizikós még a foglalás is, mivel április végéig az összes charter járatot törölték Tunéziába, és ha most lefoglalsz egy utat májusra, és újra a veszélyes országok közé sorolja a külügyminisztérium, akkor nagyon valószínű, hogy újra törlik a járatokat, és az vis major, ami azt jelenti, hogy buktad a befizetett összeget...

2011. jan. 28. 12:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron voltam egy hétig Tunéziában, az arabok nagyon kedvessek voltak és segítőkészek. Igaz akkor nem voltak zavargások... De ha a szállodában maradtok és nem mentek be a városba akkor semmi bajotok sem lehet, am ha a reptéren gépfegyveres katonákkal találkoznátok akkor ne lepődjetek meg, mert azok mindíg ott vannak....
2011. jan. 29. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha még van kérdésed írj nyugodtan, szívesen válaszolok..
2011. jan. 29. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Am nagy előny ha tudsz franciául, mert az angolt hiába mondod azt nem értik meg, vagyis nagyon kevés helyen...
2011. jan. 29. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Háát akkor azt hiszem átpártolunk a török riviérára. Szerintem nem veszítünk semmit sőt...:)

3. válaszadó. Akkor most mi lesz veletek? Se Tunézia se Egyiptom akkor hova?

Szép estét Mindenkinek

2011. jan. 30. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:

3. vagyok, nem tudom!

várom, hogy a külügyminisztérium felvegye egész Egyiptomot a veszélyes országok listájára, és akkor kötbérmentesen lemondható.

De igazából az utazás előtti 61. napig nem igazán bukunk semmit, lehet hogy még várunk, hogy hogy alakulnak a fejlemények.

Nem akarok Nosztradamus lenni, de a ramadan idén aug 30. án ér véget, és félő, hogy utána újra elkezdik az egészet.(ha addig egyáltalán abba is marad)

És azt sem szeretnénk, ha becsődölne az iroda, és buknánk a 40%ot.

2011. jan. 30. 23:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Ma olvastam a HVG-ben, hogy ezekben a "zavargó" afrikai, közel-keleti országokban akár évekig is eltarthat, amíg visszaszerzik a turisták bizalmát..

Szerintem is kerüljétek el nagy ívben ezeket a helyeket.

Sri Lankára viszont végre lehet menni :)

2011. márc. 7. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!