Május vége június eleje. Alkalmas ilyenkor már Tunéziában a strandolásra a tenger? Zavargások mennyire érintik a nyaralóövezeteket?
lehet, hogy május végére elmúlnak a zavargások
ebben bízzatok-.....
én szerintem elmúlnak addigra és májusra már tán béke lesz, de ha mégse akkor halasszátok el, mert igaz, hogy a propaganda azt mondja, hogy tüntetéskor nem bántják a turistát, de ez nem mindig igaz...
ha mégis el tudtok menni ,akkor májusban a legklasszabb az idő és a tenger
mi is oda mentünk volna, de aztán átfoglaltunk Egyiptomra, és milyen jól jártunk mi?:)
Hát figyelj, szerintem biztosan elmúlnak a zavargások addigra, de eléggé rizikós még a foglalás is, mivel április végéig az összes charter járatot törölték Tunéziába, és ha most lefoglalsz egy utat májusra, és újra a veszélyes országok közé sorolja a külügyminisztérium, akkor nagyon valószínű, hogy újra törlik a járatokat, és az vis major, ami azt jelenti, hogy buktad a befizetett összeget...
Köszönöm szépen a válaszokat. Háát akkor azt hiszem átpártolunk a török riviérára. Szerintem nem veszítünk semmit sőt...:)
3. válaszadó. Akkor most mi lesz veletek? Se Tunézia se Egyiptom akkor hova?
Szép estét Mindenkinek
3. vagyok, nem tudom!
várom, hogy a külügyminisztérium felvegye egész Egyiptomot a veszélyes országok listájára, és akkor kötbérmentesen lemondható.
De igazából az utazás előtti 61. napig nem igazán bukunk semmit, lehet hogy még várunk, hogy hogy alakulnak a fejlemények.
Nem akarok Nosztradamus lenni, de a ramadan idén aug 30. án ér véget, és félő, hogy utána újra elkezdik az egészet.(ha addig egyáltalán abba is marad)
És azt sem szeretnénk, ha becsődölne az iroda, és buknánk a 40%ot.
Ma olvastam a HVG-ben, hogy ezekben a "zavargó" afrikai, közel-keleti országokban akár évekig is eltarthat, amíg visszaszerzik a turisták bizalmát..
Szerintem is kerüljétek el nagy ívben ezeket a helyeket.
Sri Lankára viszont végre lehet menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!