Belekezdjek a True Blood (Inni és élni hagyni) című sorozatba? Mi a véleményetek róla? Érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 20:11
1/2 anonim válasza:
Nekem van egy véleményem róla, de ha azt mondom, hogy ne nézd, akkor nem fogod nézni, ha azt mondom, nézd, nézni fogod? Én döntsem el?
Szerintem nézd meg az első részt, vagy a pilotot, ha van neki. Az alapján eldöntheted, hogy tetszik / nem tetszik.
Más sorozattal is így szoktam.
Volt már, hogy társaság kedvéért néztem meg valamit, de azokkal nap-mint-nap találkoztam. Itt szerintem pont rólad van szó és saját magadnak kell eldönteni, hogy akarod-e nézni vagy sem.
2/2 anonim válasza:
Ha szereted az ilyen jellegű sorozatokat akkor megér egy próbát. Viszont ha elkezded nézni semmiképpen se hagyd abba az első pár rész után. Bár sokaknak tetszik az első évad, véleményem szerint az lett a leggyengébb. Egy próbát mindenképp megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!