Milyenek ezek az új sorozatok és melyiket érdemes elkezdeni? Vagy esetleg valami mást?
Figyelt kérdés
True Detective
Intelligence
The 100
The Tomorrow People
Turn
Star-Crossed
2014. ápr. 7. 16:48
1/5 anonim válasza:
Nem igazán ismerem egyiket se. Viszont a True Detective-t én is elkezdem vmikor. az egekig dicsérik. túl nagy hypeja van ahhoz h ne nézzem meg..D: Ja meg amit még ajánlok neked 2014es sorozatokból a da vinci angyalai, és a black sails.
2/5 anonim válasza:
True Detective-et láttam.
Elég jó. Bár annyira azért nem dobtam el magam tőle (8,5/10).
Ha szereted a lassan csordogáló krimiket (amolyan skandináv hangulatban), akkor érdemes belekezdeni. Ja, meg ha nem zavar, hogy többet foglalkozik a két főszereplő kapcsolatával, mint a nyomozással.
Színészi szempontból abszolút top.
3/5 anonim válasza:
The 100!!!!! Meg csak negy resz jott ki, de baromi jo. Apokaliptikus drama, sci-fi-feleseg, kicsit Legyek ura feelingu, de sokat veszitesz ha nem nezel bele!!
4/5 anonim válasza:
Valóban, a "The 100" című sorozatot csak ajánlani tudom. Egy rész néztem meg még, de már attól dobtam egy hátast.
OFF: Csak szerintem hasonlít a kutatónő a Jóban Rosszban-ból Mónika nővérre?
5/5 anonim válasza:
'The Tomorrow People'-t és a 'The 100'-at nézem ezek közül. Nekem a 'The Tomorrow People' jön be jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!