Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto & Hinata vagy Naruto...

K.mefisto1 kérdése:

Naruto & Hinata vagy Naruto Sakura?

Figyelt kérdés
Írjátok meg h miért akarjátok h Narutóval jöjjenek össze
2014. jún. 10. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
NaruHina azért, mert Sakurával ellentétben Hinata egy igazi nővé ért. Sakura meg csak hülye Sasuke után hisztizik.
2014. jún. 11. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is Hinatára voksolok. Már a sorozat legeleje óta látszik, hogy szereti Narutót és megtenne érte mindent (amit már nagyon sokszor bizonyított is). Nagyon sokat fejlődött a személyisége, ami Sakuráról egyátalán nem mondható el és szerintem nagyon összeillenek Narutóval :)
2014. jún. 11. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Naruhina , mert szerintem ők kinézetben passzolnak egymáshoz. De amúgy nem nagyon szeretem ezt a két karaktert. :)
2014. jún. 12. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
nem értem, miért kell Sakurát betegesen utálni csak azért mert Narutót inkább Hinatával szeretnétek látni? én SasuSaku fan vagyok de a hülye NaruHinatardoktól (tisztelet a kivételnek) már a falra mászok. :'DD
2014. jún. 18. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
41%

Ajaj. Annyira szépen leírtam valakinek chatben. Oké.

Sakura számomra semleges karakter voltd,de kezdem megkedvelni. Hinata...

Egy mondtatban:

Miért Kisimoto,MIÉRT??????????

Én nem arról van szó hogy nem szeretem hanem arról hogy gyűlölöm!!!!És most sorolhatnám miért.Amúgy ha NaruHina lenne a befejezés és letagadnám hogy valaha is láttam volna egy rész belőle!!!Logikátlan lenne.Ez a kisebb probléma.Miért van az hogy ha meghallom a nevét egyből az jut eszembe (Ide egy gyönyörű idézetet) :

Ó,hogy a Vasember hugyozna horpadást a mellébe!!!

Mondjuk eredetileg ez nem rá vonatkozott.

Hogy miért logikátlan?

Nos,ez Naruto felemelkedéstörténete. Az a lenyeg hogy mindenki utálta meg féltek tőle, meg stb...

És szépen elkezd erősödni aztán lesznek barátai aztán még erősebb lesz aztán a falu hősévé válik aztán még erősebb lesz aztán ő lesz a hokage aztán összejön a csajjal akit 10 éven át észre se vett!!!!!!! -.-"

Persze lehet mondogatni,hogy SasuSaku,de könyörgöm!!!

Akor jöjjön Sasuke története.

Először ő a legmenőbb srác az osztályban és az összes csaj bele van zúgva aztán erősebb lesz aztán lesznek barátai aztán erősebb lesz aztán kitalálja hogy ő Bosszúálló aztán lelép a faluból és ott hagyja a lányt aki még ezek után is szereti aztán majdnem kinyírja a legjobb barátját aztán erősebb lesz aztán megint majdnem kinyírja a volt barátját aztán erősebb lesz aztán kinyírja a mesterét erősebb lesz

kinyírja a bátyát aztán összeáll az Akatsukival utána Madarával aztán valahogy visszamegy a faluba és övé lesz a csaj!!!!!!!!-.-"

Asszem kicsit elhúztam.Mindegy ha már az egyik

akkor NaruSaku, de ami ennél is valószínübb az a NaruSasu!

2014. aug. 19. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok hozzáteszem Sasuke Sakurát is majdnem kinyírta.
2014. aug. 19. 20:54
 7/7 Zsófuci03 ***** válasza:
Szerintem nem kell senkit leszórni mert Naruhina vagy Narusaku fan
2017. jan. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!