Naruto & Hinata vagy Naruto Sakura?
Ajaj. Annyira szépen leírtam valakinek chatben. Oké.
Sakura számomra semleges karakter voltd,de kezdem megkedvelni. Hinata...
Egy mondtatban:
Miért Kisimoto,MIÉRT??????????
Én nem arról van szó hogy nem szeretem hanem arról hogy gyűlölöm!!!!És most sorolhatnám miért.Amúgy ha NaruHina lenne a befejezés és letagadnám hogy valaha is láttam volna egy rész belőle!!!Logikátlan lenne.Ez a kisebb probléma.Miért van az hogy ha meghallom a nevét egyből az jut eszembe (Ide egy gyönyörű idézetet) :
Ó,hogy a Vasember hugyozna horpadást a mellébe!!!
Mondjuk eredetileg ez nem rá vonatkozott.
Hogy miért logikátlan?
Nos,ez Naruto felemelkedéstörténete. Az a lenyeg hogy mindenki utálta meg féltek tőle, meg stb...
És szépen elkezd erősödni aztán lesznek barátai aztán még erősebb lesz aztán a falu hősévé válik aztán még erősebb lesz aztán ő lesz a hokage aztán összejön a csajjal akit 10 éven át észre se vett!!!!!!! -.-"
Persze lehet mondogatni,hogy SasuSaku,de könyörgöm!!!
Akor jöjjön Sasuke története.
Először ő a legmenőbb srác az osztályban és az összes csaj bele van zúgva aztán erősebb lesz aztán lesznek barátai aztán erősebb lesz aztán kitalálja hogy ő Bosszúálló aztán lelép a faluból és ott hagyja a lányt aki még ezek után is szereti aztán majdnem kinyírja a legjobb barátját aztán erősebb lesz aztán megint majdnem kinyírja a volt barátját aztán erősebb lesz aztán kinyírja a mesterét erősebb lesz
kinyírja a bátyát aztán összeáll az Akatsukival utána Madarával aztán valahogy visszamegy a faluba és övé lesz a csaj!!!!!!!!-.-"
Asszem kicsit elhúztam.Mindegy ha már az egyik
akkor NaruSaku, de ami ennél is valószínübb az a NaruSasu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!