Kivel látnátok együtt Narutot legszívesebben?
Figyelt kérdés
Kivel és miért lenne a legjobb ha Naruto együtt lenne? Engem nagyon idegesít személy szerint, hogy nincs párja nem tudom ti hogy vagytok ezzel ezért kérem a véleményetek erről :) :D:D2013. szept. 5. 22:36
1/20 anonim válasza:
Ha sakura és hinata között kell választani, akkor egyértelműen hinatat. Ő őszintén szereti narutot, mindent megtenne érte :) (még kifejthetném de nem akarok regényt írni :D)
Eléggé nyomi tanulság lenne, ha naruto sakurat választaná ezek után... de végül ha ez lenne, nem nagyon venném a szívemre, max megutálnám egy életre :D
te? :)
2/20 Nirata válasza:
Hinata!
Mert nyugodt személyiség, de nagyon bátor és erős.Szerintem nagyon illik Narutohoz...
(Sakuráról nem szeretnék véleményt alkottni, mert túl sok jót nem tudnék írni róla)
3/20 anonim válasza:
Narutó hinotával lenne jó. :)
Vagy iszaribi vagy mi volt.
4/20 anonim válasza:
Hinata vagy Fuu, bár utóbbi nem lenne kivitelezhető
6/20 anonim válasza:
Hinatával szerintem jobb lenne:)
Azt légyszi fejtse már meg valaki, hogy a 3. válaszoló kire gondolt:D:D:D Vagy Nem érdekes, légyszi írd már le, hogy néz ki!!:)
8/20 anonim válasza:
Ja, bocsánat!!:) Köszönöm, őt még nem ismertem:) Én csak addig néztem a Narutot, amíg volt Jetix, és amit azon leadtak:) Csak olyan furi volt, azt hittem, tényleg nem tudja a nevét, és valami hasonlót akart írni:)
9/20 A kérdező kommentje:
Hogy én? Engem igazából az idegesít nagyon, hogy a Sasukét senki sem érdekli és, hogy a Sakura meg ő között nincs semmi ettől a hajamat tépem :D:D Naruto pedig nálam kb. halott ügy én Sakurának is nagyon örülnék Hinatának azért annyira nem mert nekem a Hinata mint karakter nem tetszik :$ :D De az lenne a legjobb ha valami új karakter megjelenne és vele lenne valami :)
2013. szept. 6. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!