Szerintetek kivel fog összejönni Naruto?
Figyelt kérdés
Lassan vége lesz a történetnek és valaki választania kell:) szerintetek i lesz az?2013. júl. 21. 10:46
1/9 anonim válasza:
Sasuke xDD De am szerintem senkivel.xd Naruto marad a NaruxNaru forever alone stílusban. :D
2/9 anonim válasza:
Mivel Naruto műfajilag sónen anime, nem valószínű, hogy akár egy lánnyal vagy a legszélsőségesebb esetben egy fiúval összejöjjön.
3/9 anonim válasza:
Elsőnek igaza van XD naruto egy forever Alone alak ;) de ha muszáj lenne én Hinatára voksolnék :)
Szerintem a vége semmiképpen nem lesz SasuNaru mert hát annak ellenére hogy egy csomó fangörl élete ezzel teljes lenne , a többség ellene lenne és így veszítene Kishi a bevételből. Eddig se volt a sztori yaois most se lesz XD
Meg egy shoen fightba nem a szerelmi szál a lényeg ... De ha mégis összejön valakivel remélem nem Sakura lesz -.-"
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem biztos valakivel összejön:D
2013. júl. 21. 16:43
7/9 Sefcsik Viktória válasza:
Hinatára szavaznék!!!! Sakura meg csak mennyen Sasukéhoz. :)
8/9 anonim válasza:
ideális párok (szerintem):
NarutoxHinata
ShikamaruxTemari
InoxChoji
GaaraxMatsuri
írnám hogy NejixTenten, de hát tudjuk hogy miért nem...
Sasukexönmaga
Sakura...hm...Sakura...ajaj...ááh leszarom Sakurát >:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!