Gregor Clegane hogyan hal meg végül?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy Oberyn leszúrja, de azt olvastam, hogy a méregtől fog meghalni és ez még benne lesz a következő részben2014. jún. 2. 17:06
1/2 anonim válasza:
Oberyn fegyvere mérgezett volt. Az a méreg fogja szépen lassan megölni, de sokáig fog szenvedni. A következő részben biztosan nem, mert abban nem lesz Királyvár, csak a Fal.
A 10. részben valószínűbb, de az sem tuti. Egy kis idő kell neki. Épp ez a méreg lényege, hogy lassan öl. De persze lehet bevégzi.
Azután Qyburn levágja a fejét (amit elküldenek Dorne-ba), de a testet magát fel fogja támasztani. Tehát nem egészen hal meg.
2/2 anonim válasza:
Te jó ég most néztem meg a harcjelenetet. Eléggé vártam ezt a jelenetet de ez betett komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!